Wednesday, August 10, 2011

Hari Yang Sangat Membahagiakan =)

Sabtu 6.8.2011..hari yang telah membuatkan aku senyum tak berhenti-henti tahu..tidur pun aku senyum, eh yeke?? yakin je..haha.. tapi memang aku tak tipu la, budak rumah aku pun pelik tengok aku, asyik tersengeh-sengeh je.. naik menyampah gak kot dorang tengok muke aku camtu, haha..tapi peduli ape..janji aku gembira.. tak pernah rasa macam ni sebelum ni, serius..memang la, selama 20 tahun aku hidup nielah first time aku dating okey.. thanks a lot B, sanggup datang dari kedah..so sweet..! terharu sangat..sangat..sangat..huhuhu.. masa mula-mula nak jumpa tu..serius menggeletar tangan siot..pegang fon pon macam nak terjatuh dah..hehehe..tapi lama-lama okey dah..kan..kan..? seharian kitorang berjalan pergi The Mines, lepak-lepak, makan-makan..eh2..puasa la..hehe..tapi berjalan seharian dengan buah hati memang tak rasa lapar kot..dah la aku sahur air masak jer pagi tu..betul kata housemate aku..mula-mula macam tak percaya, akhirnya percaya gak bila dah berlaku..heee..

sebenarnye tujuan utama kitorang jumpa sebab nak berbuka sama-sama, time nak wat keputusan nak berbuka kat mana pun payah kot..hehe..last-last pi beli makanan kat bazar Bandar Seri Putra je..berani betul, dah la bazar dekat dengan kolej aku..haha..tapi time tu, nasib la tak ramai yang aku kenal pergi bazar tu..heee..tapi terjumpa gak la sorang classmate aku..kantoi..haha..cool-cool..pastu ade plak yang pandang-pandang Adeul aku macam tak pernah tengok orang..hello-hello, awek die ade kat sebelah..nak rasa kaki kew?? GGrrrr....time kat bazar tu kitorang just beli nasi lemak sebungkus, air sebungkus, tau fu fa ( betul ke aku eje ni?)..hee.. sikit jekan kitorang beli..sebabnya tak rasa lapar sangat pun, dah kenyang dengan bahagia la..wink2.. so beli sebungkus kongsi sama-sama.. baru la romantik..betul tak? hehehe..pastu My Adeul belikan kek Secret Recipe, yey...! suke-suke..kek yang simple untuk hubungan kami yang nak masuk 3 bulan..macam biasa aku akan pilih my febret..Tiramisu..! My Adeul pilih brownies Walnut..nak suruh aku komen konfem-konfem la Tiramisu paling sedap..hehehe..ermm..time dah nak balik tu..macam tak nak balik je..huhu..sedih-sedih..time ni paling tak best la, sebab dah kene jauh balik dah..die kene balik kedah dah..huhuhu..tapi pape pun kitorang dapat jumpa dua kali..hari ahad time My Adeul nak balik dapat jumpe lagi sekali, sebab ingat nak hantar kat ktm Bangi..sekali tak jadi balik naik ktm, die balik dengan member kitorang lak atas sebab-sebab tertentu..sumpah kelakar..hahaha..so pusing-pusing la kejup..hmm..tak sangka dapat jumpa dua kali..bahagia..bahagia..bahagia...!


bile bergambar sebelah die ni, membuatkan diriku terasa gumuk dan tembam..
tapi tak kesah pon..=)


buah hati yang sangat manja, kacak, shomell..love u..! ^_^


oit.! pandang kemera la..susah betul nak pandang kemerakan??
gaya muke nak macam model je ..hehe..


tengok die buat lagi..


pic yang di snap oleh buah hati membuatkan diriku nampak lebih shomell..
hahaha..mati la puji diri sendiri..


N ♥ S


ni pic time 2nd day kitorang jumpe..akhirnya dapat gak snap pic full thanks la kat member kitorang yang tolong snapkan ni..




p/s: hati berbunga-bunga................

12 comments:

Myra Amira said...

untunglaaaa keluar ngan bf.. org ade bf kan... huk3

zOeY zAu YaH said...

amoih2 bahagianya depa..hihi

Cik Yatt said...

Myra Amira>>

eley die da slalu kuar datekan??

Syahirah Shaharudin said...

wargh2 ! :)

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

hee..memg bhgie, alaa..akak pon slalu dating..jeles tahu,,

nub said...

x penah rasa tiramisu lagi.

ahah

nachen said...

bulan puase kan, x elok la jumpe2 sangat.

mr.syazwan said...

wawawawa

hepi tgk org dalam kebahagian

saya???

=(

Cik Yatt said...

Syahirah Shaharudin>>

hehehehe

Cik Yatt said...

nub>>

ape lgi pi la beli.haha

Cik Yatt said...

nachen>>

1st time kot

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

ade family pon kite bahgiekan??