Sunday, July 3, 2011

Transfomers Menjadi Sekali Lagi..Grrr

Semalam aku keluar pergi Mid Valley dengan member-member kolej aku..hajat kitorang memang nak tengok wayang..nak tengok transfomers 3.. tapi last-last tengok cerita sekali lagi..huhu..sebabnya korang paham-paham lakan..transfomers penuh dah kot..benci gile aku tau..! nak nanges je time tu..menci..menci..menci.. naseb baek la cite sekali lagi ni best la jugak..tak la rugi duet aku..actually aku tak tahu pon jalan ceritanye macam mane..sebab maen tengok je..sekali dah tengok okey la..ade lawak-lawak yang boleh membuatkan aku nak gelak..part-part sedeh pon ade gak..tapi baru je nak sedeh jadi lawak balek..alaa..ape la..BTW Sam membawa watak die dengan baik..nampak shomell lak die..walaupun aku tak pernah minat kat die pun..bese la Sam ramai kot perempuan minat..tapi aku tak..hahaha..tetibe..


Sam ni suke sexy2 la..auuww...=P

tengahari aku tak makan nasi pun, member-member aku makan nasi lemak bawak dari kolej..hahaha..sumpah kelakar..nasi lemak tu lebih time program Qiamulail kitorang pagi tu..so kalau biarkan at rumah basi la pulakkan..bawak jela makan kat foodcourt at Mid tu..aku time ni tak lapar lagi..ingat nak makan Tiramisu beli kat secret recipe, sekali takde pulak..! arghh..bengang-bengang yang besar je ade yang kecik takde..takkan aku nak beli yang besar kot..mahal la..huhu..nak nanges lagi sekali..last-last aku beli eskem seperti gambar di bawah..yang ni pun dah berharga RM4.50 apekehadahnye?? lantak la janji memenuhi selere takak aku..petang sebelum kitorang balek, kitorang makan jugak..aku makan mee hape tah..lapa sangat telan je terus lupe nak snap pic..haha..member-member aku yang laen beli ABC dan charkuewtiaw..pas makan-makan pi solat dan terus balek..penat gile kaki tahu tak..


korang suke tak eskem kaler ijau yang berangin ni.?? sedap tau..tapi makan banyak2 pening lak pale aku..ahhaha


pic time nak pergi


pic time nak balek..





p/s: keluar kali ni aku tak berapa nak enjoy la..huhuhuhu..="(

11 comments:

forever love said...

ajk kuar ngn akk taknak.. haha.. cter tue best kan.. akk pun dapat tgk semalam petang.. hehe..

askrem mint la sedap.. hehe...

Gen2Merah said...

baru ja semalam tengok Transformes 3... sesak gilak panggung wayang wehh.. anyway, manis2 gadis yang duduk d kerusi tu.. ekekeke..
salam ukhuwah salam kunjung mengunjung ye.. (",)

alif haris said...

hihiks .. mid penoh ye ?? alaa korag dah tanya betul2 kt kaunter blom ??

kkdg kt screen je die kata penuh tp hakikatnya seat depan ade lagi^^

mcm kt jusco bukit tinggi la .. hehe

mr.syazwan said...

kawan kamu tu mmg pakai purdah ke???

tunggu je minggu last2 nak tgk transformers tu

sure lapang

hehe

Syafiq Rosli said...

tak ajak pun..hehe..sy mnt lisa suri hani

Cik Yatt said...

forever love>>

best..tak nyesal la tngok..hee

Pinky Pixie said...

alaaa, lame gile x tgk wyang.. erghhh, ni yg smngt nk g tngk.. kihkih

sifu im said...

wah.aku nmpk kawan ko sorang ade ninja..kim slm kt dia..haha

puteri ain said...

tau xpe . transformer asyik penuh je . tension gila .

alif haris said...

cik yat .. nk btaw ni .. kelmarin kan .. sy tgk transformer .. hahaha jgn jeles:D

si ngokngek said...

aik Sam transformer tukar jadi sam pulak..haish..ice-cream tue..tak pa tak kisah saya suka chocolate..hehee