Friday, July 1, 2011

Apa Yang Telah Berlaku..????

aku nak cakap pasal facebook aku ni..huwaaa..korang punye facebook ade mengalami apa-apa perubahan tak..?? facebook aku telah mengalami beberapa perubahan lar..ada yang aku rasa macam best, dan ada yang macam sangat tak suka tau..! bengang ni..huhuhu..yang aku suka yang aku tunjuk anak panah no1 tu..dah macam twitter lak aku nengoknye..semua aktiviti-aktivit kawan facebook korang semua akan keluar kat side tu..tu okey la gakkan..tapi yang paling macam benci sangat ni..*betul ke ayat aku?? haha.. yang tang anak panah no2 tu..tempat nak tengok kawan-kawan on9..kalau yang lame kite tekan situ die akan keluar semua list kawan yang on9kan..tapi kali ni kene taip name orang yang kita nak sembang..tak ke leceh..!! geram2..!! nak tengok semua yang on9 pon tak boleh..korang ade tak cara bak betulkan..??? boleh tolong tak?? huhu..menci..menci..menci..!!


Tolong..tolong..tolong..!
*ramai aku tak app orang..tak kenal aku tak app eh, same gak yang tak letak pic sendiri dan nama sendiri, walaupun aku macam kenal..HARAP MAKLUM..=)






p/s: esok nak keluar dengan housemate n classmate kat mid valley..mau tengok wayang..tapi lagi bestkan kalau ade buah hati sekali........okey bye...!!

8 comments:

forever love said...

akk lagi la.. takleh tgk noti.. stress je

forever love said...

akk lagi la.. takleh tgk noti.. stress je

HazHand said...

odanmuke kau!! hahah
woi!
adeih,ade buah hati! eden jeles la nh!!! haha
tgk trnsfrmr eh..hahah

Cik Yatt said...

forever love>>

yg tu lagi la bengang..ahaa

Cik Yatt said...

HazHand>>

padan muke..ko memg grrrrrrrrrrrrrr...

tak yah nk jeles sngt lakan.:P

CikBulat said...

fesbuk aku okeh je weh. hahaha.

alif haris said...

apesal la makin selenger si fesbuk ni ..huhu ..upgrade page tp makin buruk haha

nub said...

facebook noob. haha