Sunday, June 12, 2011

Super 8 Di The Mines

semalam aku lepak kat The Mines dengan CIK AISYA dan K SAFIYAH..dah lama aku tak keluar tengok wayang so semalam keluar memang niat nak tengok wayang..kitorang rancang nak tengok cerita INSIDIOUS sebenarnya..tapi kecewa sebab dekat The Mines takde cite tu..huhu..dah kecewa sikit dah..Cik Aisya dah nak nanges dah..hahaha..pastu nak tengok cerita PIRATES OF THE CARIBBEAN lak..ada tapi malam pulak..okey cancel, memang tak la..kalau pergi naik kereta takpe..kitorang pergi naik ktm..pastu nanti tak pasal-pasal pintu pagar kolej tutup tak ke naya..so tanpa syak dan ragu kitorang pilih cerita SUPER 8, tak tau pun cerita ni camne sebenarnye..tapi aku ada baca blog si UJANG die review cerita ni die kata gempak so try la tengok..serius memang gempak..paling aku suke tengok time eksiden keteapi tu..aku rasa macam nak suruh die ulang tayang pulak..haha..yang tak menahannye ada bab yang watkan terkejut, tapi Cik Aisya je jerit sorang-sorang kuat pulak tu..hahaha..wat segan je..pastu die dah segan aku lak jadi mangsa cubit n pukul die sebab die dah malu..sabar jela..ahahha..



apa-apa pun tak rugi la tengok cerita ni, walaupun tak rancang nak tengokkan.. selain terkejut-terkejut, ada gak part-part lawak budak-budak tu buat..so terhibur la.. okey pasni aku nak tengok TRANSFOMERS 3..filem wajib tengok untuk tahun ni..tak sabar dah ni..hee.. so ada sape-sape pulak nak teman aku kali ni..??? sila PM okey..? hahaha..




p/s: asal aku rasa alien dalam cite ni macam shomell..?? bole??

6 comments:

cik aisya said...

bahahaha .. perlu ke ckp psl sy jerit uhhh ? waaaaaa . malu malu =.=

mr.syazwan said...

nak join sekali nanti tgk transformers 3 leh??

ahhaha

;p

alif haris said...

jom2 transformer :D kt kuis .. hiks~

Cik Yatt said...

cik aisya>>

perlu la..hahaha..sakit tau kene cbit

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

boleh2 takde hal..jum..!

Cik Yatt said...

alif haris>>

kat kuis transfomers..memg tak la..huhu