Tuesday, June 7, 2011

Sem Baru, Semua Baru.

Selamat berjumpa sem baru, permulaan sem yang macam-macam dugaan..semua bermain dengan emosi..arghh..! memang banyak gile dari satu-satu..kad metrik, rumah, bilik, makanan..huwaa..!!! sabar-sabar..selepas uruskan orentasi pelajar-pelajar baru, benda yang pertama aku tak sabar nak dapat adalah rumah baru dan bilik untuk aku duduk, sebab time orentasi fesi-fesi semua merempat je..dah macam ape je..seminggu lebih lah aku tidur lantai, perghh! memang terbaik la..naik sengal-sengal pinggang aku, urat-urat..segalanya la..tapi takpe la..berkorban untuk junior aku.. time pergi tengok rumah baru, awal-awal lagi dah macam-macam masalah, mula-mula pintu utama tak boleh bukak..pastu bilik housemate aku banjir pulak..dan bilik aku susunan tak best cam bilik yang aku pakai 2 sem yang lepas..serius benci giler..tapi terime jela dengan hati yang terbuka..huhuhu.. so bile dah dapat bilik kene lah kemaskan..bab ni kene tanam kerajinan yang hebat dalam diri ye..haha..


Sebelum



Selepas

fuhh..! dah siap kemas..nampak tak perubahan yang hebat?? ahaha... aku tak panggil eric leong la tolong designkan, aku panggil time nak hias bilik time aku nak kawen nanti bole?? hahahaha.. yang paling penting bilik aku kene bersih, kemas dan wangi.. suke sangat masuk bilik ni, heaven gile.. haha..bantal kene banyak sebab aku suke pelok bantal banyak-banyak time tidur, sebab takde suami nak pelok..hahahaha..okey bye..!



p/s: tunggu entry pasal roomate baru plak..hee

4 comments:

alif haris said...

bf pn baru ke ? hehe :p

Cik Yatt said...

baru la gak..hee

alif haris said...

hahaha .. jgn tukar2 bf tiap sem baru seudah ler .. :p

Cik Yatt said...

ish tak la..baru dpat ade le..=)