Saturday, June 4, 2011

Letih tapi berbaloi =)

Hye kawan-kawan blogger aku..dah lama aku tak update blog..rasanye ni macam 1st time aku lama gila tak update kot..sebab mood nak update blog langsung takde..yang ni pon mood pon sikit-sikt je..huhuhu..lagi pon, akhir-akhir ni, aku sibuk yang melampau la..idea ade nak tulis..tapi tah la..nak rangka ayat langsung takde mood..lagi pon minggu ni mood aku memang hilang habeslah, dah la penat uruskan orentasi budak-budak baru..pastu macam-macam dugaan aku dapat..ish, boleh separa gila aku dibuatnye..dari satu, ke satu benda menyakitkan hati aku dapat..tapi akhirnya aku dapat gak terima, thanks My Adeul sanggop jadi dengar masalah-masalah aku..sumpah rasa lega gile..

My Roomate Susi Susanti Rustan

so untuk melegakan lagi hati ni..aku balik rumah minggu ni..sebab nk kuar berjalan-jalan sikit..kalau duduk je dalam kolej tu..arghh..! susah aku nak cakap la.. so memang sangat berbaloi aku balik minggu ni..sebab aku dapat keluar dengan kawan baik aku dan roomate aku..keluar pergi beli barang-barang dapur untuk masak kat kolej nanti..dapat la jimat sikit duit makan nanti..pas balik dari tg malim, pergi balik kampung aku pulak ada kenduri saudara..perghh memang penat la..nasib balik kg bukan aku yang drive..memang tak larat dah la..duduk dalam kete terlelap-lelap je..mengantok..haha..serius balik kali ni aku rasa berbaloi sangat..abang-abang aku yang sebuk sebelum ni balik..rumah riuh dengan suara anak-anak buah..selalunya rumah aku sunyi jew..gembira sangat.



Susi dan kakak Ipar kesayangan aku.. ( aku tinggi ) hahaha..


Budak pembuli..! Syazatul Areena Sharif

3 comments:

Ujang9897 said...

kalau rajin jln mesti rajin update blog..

eh yer ker..he

aLieF si Muncung ManiS said...

bestnye family semua ada kat rumah..huhu..meriah..happy blogging

Benrauf said...

tinggi juga anda dalam gambar-gambar tersebut.