Saturday, March 12, 2011

memang sangat tak sangka.

aku dapat mesej dari kawan baik aku, fasihah.. yang study dekat kuin yang die nak datang kolej aku..mak ai, sumpah aku gile excited wey..bayangkan kawan yang lama tak jumpa nak datang kolej aku sebab die join satu program yang berjalan kat kolej aku..s0 hari sabtu aku tak la boring duduk dekat rumah jer..aku bangun awal ( tak la awal sangat sebenarnye ) hehe..bersiap dan pergi ke cc kolej untuk on9 ( sebab lappy aku dah koma ) huhuhuhu..aku lepak cc pon sebab nak tunggu kawan aku rehat, malas la aku nak join masuk kat dewan..baik aku on9 jew..haha..dan kebetulan gak aku jumpa kawan aku time sekolah dekat selisek dulu, haha..yang ni memang tak sangka..sebab die amek part time je..so takkan jumpa la hari-hari biasa..kawan sekolah aku ni, kawan baik partner aku..tapi seriusly, hari ni aku sangat seronok..walaupun aku penat ke sana, ke mari..

kawan baik aku yang tangkap, seronok die buli aku..tapi takpe tak kesah sebab die just dapat bersama dengan aku hari ni jew..malam nanti die balik kedah balik..huhu..sedih..

my lovely fren Nasihatul Fasihah Ahhari

Naemah dan k dayah..dapat kawan baru lagi..=)


p/s: sedih time dorang balik..tinggal aku sorang..huhuhu..

6 comments:

SYUHADA said...

waaaa..jelez.... :'(

Cik Yatt said...

syu>>

nanti kite jumpa la syang

CikBulat said...

tak beragak ! dia datang, ko xgtaw. derm ~

nurfadilahmohamadmukhtar said...

seperti ku kenal orang-orang di atas .. ahahaha ;)

Cik Yatt said...

CikBulat>>

huhu..ko ngah cuti semkan.....

Cik Yatt said...

nurfadilahmohamadmukhtar>>

wajib la kenal kak....hihihihi