Saturday, March 12, 2011

huhuhu =_="

assalamualaikum semua..
dah lama gila aku tak update blog..huhu..
disebabkan lappy aku rosak..nak on9 pon tak boleh..
dah la aku ni hantu on9..hoho..kalau on9 pon..
aku buat muka kesian tumpang lappy member aku..
tapi tu pon kejap jela.. malu kot nak lama-lama..hahaha..
akukan pemalu..lalalala..
ni pon aku update kat cc kolej, lepak la kejap at sini..
lagi pon boringkan sabtu ahad duduk at bilik aje..
tido je kang kejenye..so bek aku berjalan-jalan sikit..
sehat badan..haha..(berjalan la sangatkan)

(aku bingung!)

aku tak tahu la bile lappy aku boleh elok..
yang aku tahu agak kritikal gak la keadaan die..huhu..
orang kedai tu kata kalau baiki..mungkin mau RM600 kene..
so baik beli baru kot..sedih aku tengok lappy aku kene operate tadi..huwaaa..
sayang gila kut lappy aku tu..dah la macam2 ada at dalam lappy tu..
dekat 3 tahun la die teman aku..gile tak sayang..
so hari isnin aku nak bagi at abang aku..
soh kawan die baiki..tu pon kalau boleh..hmmm..


p/s: dalam hati berkata "seronok gak kalau dapat lappy baru'' hehehe

4 comments:

AmirFX said...

Pakei PC jak senang gik.. hehe..

aQi + GenGkey said...

standard la hayat lappy tu..
dh 3 taun msti de poblem punye..
xmo sedih2..
meyh gune lappy aQi tuk update blog..
foc..:D

Cik Yatt said...

AmirFX>>

pc sush nk dokong2 la..haahaha

Cik Yatt said...

aQi + GenGkey>>

yeke?? huhu..sdey kot...
ai bole kew?? kang xdpt lak aQi nk updte blog kang..hihi