Sunday, March 13, 2011

Berjalan sakan

setelah lama merancang untuk keluar bersama akhirnya berkesempatan juga.. actually aku nak keluar dengan member aku sorang je, naem ( yang aku da anggap macam adek aku )..sebab aku dah janji nak belanja dia Big Apple..mula-mula kami berdua je..pikir balik ajak ramai sikit baru seronok so yang dapat ikot just housemate aku sorang je..hanya kitorang bertiga berjalan..kitorang sewa kereta, baru la seronok nak jalankan..nak pakai kereta sendiri? ntah bila lak en ..huhu..mula-mula kitorang pergi tesco kajang, sebab nak cari jubah..tapi just housemate aku je yang beli, aku tak sebab tak jumpa yang berkenan at hati..huhu..sedey gile..pastu kitorang menuju ke KL pulak..tapi yang kelakarnya takde arah tuju..haha..sebab just merancang pi tesco dan tengok wayang, tapi tak tau nak tengok kat mana lagi..pusing-pusing KL masuk keluar Mall, last-last kitorang pergi Jalan Tar..haha..seronok, macam-macam baju aku beli..tapi kasut je tak jumpe..huhu..housemate aku tension je..sian..setelah menghabiskan masa dan duit kat Jalan Tar kitorang bertolak ke Pavilion tok tengok wayang iaitu cerita Hikayat Merong Mahawangsa..serius ramai gile, sebab sekarangkan tengah cuti sekolah..lagi-lagi time kitorang pergi hari ahad..

aku berpuas hatilah dengan cerita ni, walaupun time tu aku penat gile, tapi cerita ni tak buatkan aku tidur la kat dalam wayang an..jalan cerita pon menarik, ada sedih, kelakar..senyum la aku keluar dari panggung..tapi memang time ni banyak cerita best..rasa macam nak tengok lagi satu cerita je..haha..tamak..pas habis tengok wayang kitorang terus balik, sebab kereta kene pulangkan sebelum pukul 10 malam..dan kitorang sampai kolej dalam pukul 9 lebey..alhamdulillah selamat sampai..

thanks to adek yang jadi pemandu kitorang rini..sabar je teman kitorang shopping..nasib la bile keluar shopping dengan perempuan ni..haha..pasni bole keluar jalan same lagi tak?? hee

my housemate..thanks gak teman aku..seronok shopping ngan ko..hehehehe..walaupun dia agak kecewe sebab tak jumpa kasut yang die nak..

p/s: sumpah penat gile, tapi sangat hepy..teman my partner pulak..

2 comments:

maaahad_girlz said...

eh mne ade kecewa..penat je la sbb bjln je 1hri 2..muka pon da xnmpk rupa dah.hu3

Cik Yatt said...

hahahha..yela..aknye muke still shomell jew..:P