Sunday, February 20, 2011

Nakal-nakal pun tetap sayang

Minggu ni aku balik kampung..tapi sebenarnye malas nak balik..sebab tak suke nak duduk lame-lame dalam KTM..boring tau..masa yang aku habeskan dalam KTM selama lbey kurang 3 jam tu aku wat taik mata jew..haha..ngantok kot..nasib ritu aku dapat tempat duduk awal..syukur sangat.sebab tak larat dah aku nak berdiri lama-lama..so balik ritu..ibu aku ada tanya nak makan apa, so dengan pantasnya aku menjawab nak mee kari..dah lame kot tak makan mee kari ibu aku..dok kolej bila terbayang mee kari ibu aku..terliur la sorang-sorang..haha.. so semalam kitorang makan ramai-ramai..tapi tak semua adib beradik aku ada..just abang aku yang ke4 dan abang aku yang ke3..lepas rindu dekat anak-anak buah aku, tapi bila dorang dah gado tension aku..haha..bese la budak-budakkan..semua dorang nak rebut-rebut..ayyoo..layankan saje..

letih aku suruh dorang pose, ni tah pic yang ke berape tah..
masing-masing sebuk nak tangkap pic dengan kereta..huhu

ni lagi sorang budak nakal, shomell lak aku tengok anduh katon die tu..
jatuh time dekat sekolah main panjat-panjat..
siku retak..sape soh tak reti duduk diam..
tangan pon bersimen la..ngeri lak ai..
tak pernah aku retak-retak, or patah-patah ni..
so korang jangan nakal-nakal..
main panjat-panjat tau..

6 comments:

misznanarizal said...

rindu nya kat anak sedara kat umah bila tgok gmbar2 diowang yg cute2 ni

cik yatt said...

misznanarizal>> YEKE. jauh eh..kalau jauh rindu..bile da depan mata..geram..haha

mr.syazwan said...

siku retak

FUUUYOOOO ganas sungguh

xpe belum sunat mcm tu laa

nnt da sunat berubah la tu

hahahaha

cik yatt said...

mr.syazwan>>

hahaha..memg nak dsunatkan pon dorang2 ni..
tak saba..biar tak degil dah..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sian nye...patah tangan...tp somel laaa anduh tu...

cik yatt said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)>>

bdak degil memg camtu..tak dngar ckap..tu la psal, shomell..hihi