Tuesday, February 1, 2011

Hari Yang Tak Dapat Dilupakan.

maaf baru nak update..huhu..di sebabkan kekangan masa yang terlampau..haha..kalah PM dah aku ni..sebenarnya mood takde nak update, hari ni baru ada mood..maaf lagi sekali, korang mesti rindu akukan?? haha..member2 blogger aku semua dah update blog dorang cerite pasal gathering, tapi aku baru nak update..sian ngan diri sendiri..ni adalah 1st gathering tok ahli-ahli blogger yang aku join sebelum ni tak pernah pon, tapi yang aku nak cakap sangat seronok gathering ni, sumpah tak rugi aku pergi..mula-mula macam malu-malu gak la..tapi bile dah sembang semua sporting habis, tak pernah lak aku jumpa orang yang baru kenal sehari tapi dah boleh gelak-gelak macam kawan lama..korang memang terbaiklah..bila time balik macam tak nak balik lak, tak puas sembang-sembang lagi..tak pe, ada rezeki kite kumpul sama lagi okey..walaupu letih tapi dalam hati gembira betul..hihi

Cik Bulat, kitorang pergi sama-sama

man dan zamir best makan eskem dengan korang..;)

dah macam kawan lama..=)

bro Ben

pemain bowling terhebat..haha

korang memang terbaik!

hasif, ain, KSP, tia..

selit selagi mampu

best dapat jumpa heliza, sumpah shomell, gojes, lawa, manja, kelakar..semua adalah heliza sangat baik dan sporting..sanggup layan kitorang bergambar..thanks k Heliza...;)

p/s: dah rindu dekat korang lorh..huhu

19 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

heliza Comei

Sunah Mohammad said...

hai cik yatt! anda kedapatan! ahaha~~ terus masuk list~ rujuk SINI! :D

mr.syazwan said...

meriah3...

=_=

hasrul hassan said...

Salam ..
memang sweet je .. suka tgk mata si heliza ni .. perghhh angau jap.

http://hasrulhassan.blogspot.com

alif haris said...

waahhhh ! heliza ~
cute2 . shuke2
jeles r ~
nk gak bergmba ngn die . :)

HazHand said...

haaa! nasib baik ade gmbar aku!! hahahhahaa

cik yatt said...

::FAIZ FARISH::>>sangat comey..huhu

cik yatt said...

Sunah Mohammad>> alrite

cik yatt said...

mr.syazwan>> sngt2 meriah pasni jom la join..

r-5 said...

peh sonoknyer~ rugi tk join hari tu~ adess. almaklumla saya ni baru2 jep mnceburi idang blog ni. hehe. malu la nk jmpe otai2. rase kecil je diri walupon bertubuh besar. ngeee~

FarishNadyaRazumi™ said...

waaaaahh..sonoknye org tue dpt jmpe heliza..huhuhu~

cik yatt said...

hasrul hassan>> wasalam..aish jngn tnung mata lme2..hihi

cik yatt said...

alif haris>> sape la tak suke heliza an..hehe.. sian awk..jngn jles bnyk2..haha

cik yatt said...

HazHand>> yela, tak nak ko tacing an..hahaha

cik yatt said...

r-5>> lah nape xjoin?? memg rgi au..sokey la..sye pon bese2 jew..xpe kite mule dari bwah..okey..

cik yatt said...

FarishNadyaRazumi™>> hehe..sonok sangat!! ;)

KizZ said...

Wah beshnya dapat jumpa Heliza...Waaa Kiz nak tengok jugak mata dia yang lawa tuh..

Jom sini,
Sebuah sajak buat mukabuku

mian said...

yeah.hepi jugak sangat2 dekat gath aritu =)

yaya_flanella said...

best kan best kan. :)