Monday, January 17, 2011

Gila ke kalau gelak atau senyum sorang2?

kenapa aku tanya macam tu? sebabnye aku suka lakukan aktiviti gelak dan senyum sorang-sorang..hahaha..tapi bukan berangan tau..benda yang membuatkan aku makin galak melakukan aktiviti senyum dan ketawa sorang adalah..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
coke and sundae
novel ni..serius best, aku import dari anak buah aku (pinjam)..sebab aku tengok die baca pon boleh gelak sorang macam orang tak berapa nak betul, tu yang aku nak pinjam tu..nak join gelak gak..so siapa yang kaki baca novel tu, boleh la cepat-cepat cari pastu beli tau..tak rugi punye..novel ni aku masih dalam proses membaca tapi dah membuatkan aku ketawa dan senyum sorang-sorang banyak kali..hehehe..so jum kite baca novel ni kemudian gelak dan senyum sama-sama okey..

perkara lain yang boleh membuatkan aku senyum dan gelak sorang2 :-

-Baca mesej orang
-Menghadap Facebook
-Tengok gambar-gambar lama
-Baca diari-diari lama aku

p/s: maseh senyum dan gelak sorang-sorang.. =)

19 comments:

BuLat i2 CirCLE said...

wah..meh nk pinjam gk..

cik yatt said...

BuLat i2 CirCLE>> boleh2..tapi kne ckap ngan ank buah sye dlu la..haha

Liquid said...

hee mcm besh jek... nk try carik lah nnt hee

ke ade org tu nk bg incek liquid free ke ape ke... ehehehehe

djemari recycles artikel free said...

salam kenal,,, semoga sukses

http://onlineallarticles.blogspot.com/

nub said...

hihi..tringat time kecik2 dulu suci2 belaka..haha

bley bikin gelak soang2

Syafique Photography said...

he he..gelak itu baik untuk kesihatan tawuu..(^_^)

nuralynZAKREE said...

seriously best giler kan ?
HAHAH . btw , nuralyn da bce lame da .
novel paling best hah :)) kan kan ?

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O

kreatif!

cBk said...

blog yg tersusun...nice..:)
btw..kalu sudi jum exchange folower..hehe
http://madamlucy2000.blogspot.com/
keep doing the right things..thanks buddy

cik yatt said...

Liquid>> cari cepat2..hihihi.. free? sape2??haha

cik yatt said...

djemari recycles artikel free>> salam perkenalan juga...okey..trime kasih..

cik yatt said...

nub>> mase kcik2 memg muke suci jew..zman knak2 zman yg indah bukn?

cik yatt said...

Syafique Photography>> wajib la tau..aktviti harian tu..pelik klu shari xglak..:)

cik yatt said...

nuralynZAKREE>> betul2 best sngt..tu yg wat gelak seorg2...btul novel pling best

cik yatt said...

mr.syazwan>> really?? tQ..hee~

cik yatt said...

cBk>> owh gamsahabnida.. (terima kasih)

luvly mya said...

dah baca buku niee.best gilaa kott :P

cik yatt said...

luvly mya>> really?? memang gile..best..hehe

ilabell said...

rse nk pinjam je.... leh gelak n senyum2 sorg2 gk...hee