Tuesday, January 18, 2011

Boleh tak nak nangis laju2??

Okey hari nie aku keluar dengan my parents sebab nak cari barang-barang tok aku daftar sem baru nanti (dalam hati malas nak balik kolej) huwaa..okey sebab aku nak nangis laju-laju adalah, benda yang aku cari tiada..adoyy..leceh tol..aku nak cari kasut tok sem baru nanti..tapi satu Tanjung malim aku pusing memang takde yang berkenan dihati..kaki aku pon tak berkenan gak..aku bab memilih barang ni agak demand sikit..maklum la nak yang terbaikkan..nasib la parents aku dah paham so dorang dengan penuh sabarnye menunggu aku..hehe..sayang ibu dengan abah ketat-ketat..okey bila aku dah jumpa yang berkenan dihati..boleh-boleh pulak saiz takde..ai memang menguji kesabaran betul..last-last xbeli pape kasut pun..padan dengan muka aku, sape soh demand sangat..haha..len kali jela nampaknya..hmm..okey dah habis nangis laju-laju (tipu jew pon)..aku dah senyum sebab dapat ceklet kegemaran aku Cadbury Roast Almond..senyum sampai telinga ni, macam menang duit satu juta..haha..boleh makan puas-puas..nyum3..

suka bungkusan ceklet ni yang baru, nampak lagi sedap..haha..jangan jeles..:P

Teruskan senyum walaupun anda tidak dapat barang yang dikehendaki okey..bubye..

15 comments:

nub said...

nak sket! hehehe

BuLat i2 CirCLE said...

masuk sem baru wajib ade coklet ek??hehe

Faa Niza said...

wahh, da lama tak makan cokelat . ta perasan pula cadbury da tukar wrapping ;) nyummy!

::FAIZ FARISH:: said...

nak nak nak sikit

Cikbelog said...

nak jugakkkkkkkkkk ..hehee

.:iEyaaYaya:. said...

ada tag utk awak! :)

MIRAZ said...

nangis laju2? ayat bru nih! nak pinjam. hee. len kali pilih je ape yg ade..hidup dlm keadaan sederhana =)

cik yatt said...

nub>> boleh2..hihi

cik yatt said...

BuLat i2 CirCLE>> hahaha..wajib la..sbb ceklet menenangkan..nk msuk sem brukn cam stress..hahaha

cik yatt said...

Faa Niza>> dah lme? so cpat2 cari dan mkan..hekhek

cik yatt said...

::FAIZ FARISH::>> sikit je au..hihi

cik yatt said...

Cikbelog>> buleh saje..=)

cik yatt said...

.:iEyaaYaya:.>> okey suda amek..btw..thanks

cik yatt said...

MIRAZ>> pnjam ayat?? ahaa..bole ajew..memng la sederhana..tpi msti la pnoh dngn kpuasan..rite?

MIRAZ said...

yup..we only get one chance. live with no regrets. ;)