Wednesday, January 19, 2011

Contest " Comelnye Berbaju Kurung"

Wah join Contest lagi..ni contest kedua aku join, selepas Contest Gadis Sopan yang aku join sebelum ni..kali ni aku mencuba nasib dalam contest comelnya berbaju Kurung..yang telah ditag oleh cik Ieyaa yaya..mekaseh eh..hihi

Kalau nak join boleh klik sini okey.

Kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung tu comel?
sebab kalau perempuan yang pakai baju kurung nampak sopan je, sejuk mata orang-orang memandang tau..haha..daripada kurang ayu boleh nampak ayu dan semestinya comel sekali..hihihi..tak percaya tengok gambar at bawah okey..ahaks~


Pendapat tentang baju kurung
Baju kurung adalah baju yang sangat-sangat selesa dipakai..kalau aku tidur pakai baju kurung pon okey, tapi tak boleh ganas-ganas tau..seksi nanti..hehe..lagi pun baju kurung ni sesuai pakai kat mana-mana saje dan tak semestinya orang yang pakai baju kurung je ni dia kolot okey..sape yang pikir cam tu die yang kolot..patut berbangga dengan baju tradisional kita tau...baju kurung gak baju yang sangat simple dan mudah dipakai..akhir kata aku suka pakai baju kurung..=)

Tag 5 orang

10 comments:

Diya Edhayaa said...

bju kurung cotton sgt kiut!
gdlux yatt..~

mr.syazwan said...

GUD LUCK!

dyra said...

nk join jgk , tp :(

BuLat i2 CirCLE said...

yg sopan'y b'baju melayu xde kew???

cik yatt said...

Diya Edhayaa>> btul2..suke pkai bju kurung cotton.. mekaseh..;)

cik yatt said...

mr.syazwan>> thanks..^_^

cik yatt said...

dyra>> tpi kenape??

cik yatt said...

BuLat i2 CirCLE>> ade je..kalau awak buat..kmfem ada..haha

Siti Khadijah said...

thanks 4 ur participation yat..:)..good luck n wish u all the best okey..:)

cik yatt said...

u are welcme...okey...thanks :)