Saturday, August 14, 2010

Driver My parents

hari ni setelah sekian lama ak pgang lesen P ..baru la dapat bawak kete abah aku..huhu..mne taknye bZ jer..keje aku mngalahkan keje2 abang2 aku..dorg ptang da balek..aku malam pon kene keje..huhu..habes kne perli je aku ngan dorang..1st abah aku soh bwak pi sg panjang..haha..die kate jalan nak pi sane xbnyk kete..ikot jela..lagi pon die nak cari pisang nangka, sush benar nak dpat pisang tu..da sampai sg panjang xde gak..last2 bli jela pisang abu..abu pon abu la..janji pisang..haha..klakar la, parents aku cuak je aku bwak..haha..maklum la baru lagi..aku bwak laju sikit mule la dorang soh prlahan sikt..hihi..senang ckap aku xbole bwak lbey 60..haha..ikot jela..nanti kalau berlaku pape pyah lak an.. sonok gak ler, dapat gak aku bawak kete abah aku, da lame aku mengidam2..eceh, macam orang mngandung lak nak mngidam2..mule2 ak cuak2 la gak..da lame2 sonok jer rlex2..haha..tapi just takut kalau bertmbung ngan lori..huhu..agak fobia ye lori2 ni..sabab dorang besar, kalau kte die langgar kite yang habes wey..huhu..kete abah aku ni auto just smple je, tkan minyak da bole jalan..mule2 aku kekok gak la..sebab blajar pkai kete manualkn..haha, mule masuk ak da nak tekan clucth..klakar..mane la kete auto ada clutch..hakhak.. =D

2 comments:

LilY said...

hahahaha..
mati2 aku ingt manual...
tak mencabar la weahhh..hua3

nurul said...

ala..da kete yg ade auto..jnji ak bole bwak kete..pe de hal..haha