Tuesday, March 31, 2015

Princess Day Out

Assalamualaikum

minggu lepas aku pergi tengok wayang dengan kakak ipar aku. aku panggil dia along. memang rapat dari kecik sebab dia ni jenis pandai melayan orang.hehe so aku selesa sangat bila dengan dia.

disebabkan aku sekarang dekat rumah, so aku ajak la dia tengok wayang dengan aku. kalau kat kolej memang dengan member lakan aku pergi. dah lama aku aim cerita cinderella ni. aku memang suka cerita princess dari kecik lagi. bila dia adaptasi manusia yang belakon lagi menarik nak tengokkan. sebelum ni Maleficent.

cinderella jalan cerita memang dia tak ubah langsung, sama susunan dia macam yang cerita karton so kite boleh baca apa yang akan berlaku. part seronok bila time magic tukar-tukar baju tu. haha. cerita ni memang santai, sangat sesuai untuk gadis-gadis. kanak-kanak lagi sesuai. 



so siapa yang suka cerita princess camni memang enjoy la tengokkan. haha. kakak ipar aku pun enjoy gak tengok. umur bukan penghalang okkk.. :P


kitorang just window shopping dan makan je, tapi memang bole buat hilang stress lakan. so next movie. avangers! hehe


p/s: 4/5 bintang untuk cinderella

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk pun lg..huhuh

nur anis said...

lamanya tak tengok wayang..hukhuk

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Syafik Kamaluddin said...

hahaha sure laa aku tak tengok cinderella..okbai

Papaglamz said...

Hai princess.. Eh...!!?