Wednesday, February 18, 2015

Praktikal : Report Oh Report!

Assalamualaikum..


okey pratikal dal settle kena buat report pulak.. adoy bole tahan dasyat gak penangan nak buat benda alah ni, lagi nak mengingat apa yang kita buat dari awal praktikal. lagi satunya aku kat rumah ni kerja lambat sikit nak jalan, entah perangai ni memang dari sekolah. sebab orang dah biasa duduk asrama kot.

lagipun sekarang hal rumah aku nak kena handle agak serabut la jugak. lagi nak mengemas rumah yang berminggu takde orang pun satu hal lagi, kadang aku buat je mana mampu simple-simple dulu janji tak nampak bersepah teruk walaupun mata ni sakit je menengoknya. bilik aku pun join gak bersepah, haha memang jenis kalau buat kerja tu kalau tak bersepah tu macam tak normal untuk seorang aku. dia macam kepuasan la camtu.he



sekarang dah tinggal lagi 25 peratus la camtu nak di taip.. aku mintak EBH tolong cekkan ejaan, sebab aku ni kaki typo sikit. haha. biarkan sekolah cuti tapi aku bagi dia kerja.. lalala.. 

berapa hari dah ni tidur lambat, habis mata tak cantik dah.. okey la nak sambung balik menaip report. zzzzzz.




8 comments:

Murni Mohd Yusof said...

Hi cik Yatt!

susah jugak nak buat report klu tak start dr awal2 lg...Nasib baiklah Murni dah lepas dgn smua tu

Hopefully awk dpt siapkan report dgn jayanya :D

Jemput singgah ke blog MurniJom Aktifkan myKad

Fhatin Amelia said...

good luck sis :D

iAmCekbolat said...

ayokkk buat report . saya mereport cik yatt lambat siapkan ! hihihi

Joe_Hans said...

hahaha...pernah mengalami dulu..tp lelaki...asal boleh jer..ktorg balooonn jee ape2 merepek dalam report.. lols!

Joe_Hans said...

hahaha...pernah mengalami dulu..tp lelaki...asal boleh jer..ktorg balooonn jee ape2 merepek dalam report.. lols!

syikin maarop said...

All the best, yatt :)

Cik Nadyya said...

smoga berjaya siapkan report tuu... hehe

kaki typo yg bahaya ni. bole mgurangkan markah.keke.. soo berhati2 ye :D

Puteri Beribiru said...

report is boring. haha