Sunday, February 15, 2015

Praktikal : Tamat Jua Akhirnya

Assalamualaikum..

alhamdulillah, selesai dah praktikal aku selama tiga bulan. sekarang nak fokus untuk buat report bagi dekat pensyarah pulak.. adoy part nak menaip ni bercinta pulak.. dah la minimum 50 page. fuuhh.. tapi tak boleh malas kena rajin, markah penyelia kat tempat kerja dah okey, so kena buat betul-betul untuk bagi pensyarah. baru dapat A nanti..he

macam-macam aku belajar time praktikal ni, dugaan tu tak payah cakap dasyat agaknye. hihi. alhamdulillah masih boleh hadapi dengan cool, da n juga berjaya tamatkan dengan baik.. dapat markah baik.. walaupun bos kitorang pelik-pelik la perangai.. haha

hari terakhir kat opis, datang semata kak intan nak masakkan nasi minyak untuk kitorang. laju jelakan makan free.. aku dah la memang suka nasi minyak.. gigih kak intan nak masakkan untuk kitorang, mekasih! dah la selalu belanja makan, selalu bercerita, adakala jadi tukang nasihat tak berbayar kami.. kat opis tu dia sorang rajin melayan kami ha.. hehe. makumlah lagi pun dia sorang je wanita kat opis tu, lain semua lelaki. so bila kitorang dah takde ni kesepian la dia. takde kawan ajak gosip.. will miss u la kakak!!


wefie sebelum makan itu perlu lagi-lagi last day makan sama kat opis.



time ni nak balik dah, sedih dah nak berpisah.


kenangan. time ni kak intan jadi makeup artis kitorang, gigih melayan adik-adik. power jugak keh dia makeup, aku nak makeup orang memang tak la, tak menjadi. haha. reti makeup diri sendiri sajoo..


keje dah siap bergambar la kite.. haha. time ni ready nak lompat, kamera dah pacak siap set timer.. haha gigih nak dapatkan gambar time kat udara.. seronok betul time ni, gelak tak hingat dunyaa betul. orang lalu lalang pun dulik ahh! mak orang sorang ni pun sporting gila. aku rasa aku ada anak pun nanti tak boleh nak buang perangai gila aku ni, haha. baru syokkkan? takkan dah jadi mak orang kena jadi skema. hidup kena enjoy! akhirat jangan lupa. K.


dan lagi sorang yang akan ku rindui. dak tecik ni. pipaaa! last day hari tu tak berkesempatan nak jumpa. budak paling behave. bawak pi shooting elok je tak nangis, dah la panas, dia elok je.. bagus betul la pipa ni, merengek pun kalau kitorang dok gosip tak layan dia.. hahaha.. jeles letew tak layan dia.. mohon anak aku nanti behava camni gak,.hihi.. muah2! 



p/s: orang yang takde kaitan darah dengan kita kadang layan kita lagi baik yang ada darah.

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Nnti msti rindu2an.. hehe

Puteri Beribiru said...

takpe skrg ni kalau rindu boleh segera whatsapp segala..simpan memori dengan dorang baik2 na..hehe
praktikal banyak dugaan, kerja betul macam iolls ni lagi berduga-duga dik non..haha
buat report elok2 =)

afeefa azim said...

hahahaha thanks for ur lovely post!!
ahaks... korg laa jd gila dibuatnya hahaha takpelah setiap ape dilalui pasti ade perpisahan... tp jdkan segala dugaan cabaran utk kuat menghadapi dunia luar & good luck adik2 ku...

THanks yatt muahhhh
Pipa comot hahahaha Pipa mcm pelik nape laa korg lama xmuncul. so mmy have to explen yg akak2 kuat gelak dh ke oversea, haa propa sgt x? hahaha kbye yg cun dan gebus _kak Intan