Saturday, July 16, 2011

Jum EASYkan Hidup Anda.. hehehe




ape yang easy.? ahaa..Digi Easy la.. sape yang pernah pakai or sedang pakai Digi Easy ni.? ape pendapat korang? best tak? konfem la cakap bestkan..sebab free call dan mesg dari 12.00 am - 8.00 pm.. kat 3 BUddyZ korang..bole la borak puas-puas..kredit pon tak gerakkan..hahahahahaha*gelak suke..aku baru je pakai Digi ni..belum seminggu pon..buat masa ni aku memang berpuas hati la..tapi kenape bile dah 45 minit call die mati..?? memang macam tu kew?? tengah syok2 sembang termati pulak..terpakse kol balek..so sape2 lepas ni nak borak puas-puas dengan buah hati secara jimat bole lah try Digi Easy ni eh.? hehehe..okey bubye..



p/s: jum buat asemen...=)

10 comments:

nur atiqah wahida said...

kiter pakai easy ni sekarang :)
a'aa,btol..dah 45 mnit call,tibe2 terputus..kiter pun tertnya2 gak sebelum ni..hehe..
jom exchange number..hehe..:)

gayut dengan buah hati ek?

- abdul hadi abdul muti - said...

tak pernah pakai,tapi rase macam nak pakai.huhu

APi said...

belikan untuk saya satu..
keh keh keh

Zharif Azis said...

best ke pakai digi nie ? 3 buddy tu kira semua rangkaian or just digi users only ?

jalan2 sini n follow =D

HaNa Hani said...

a'ah..kawan hana der la sorg dua pkai digi easy neyh
dok pokpekpokpek jerla tiap mlm ngan boypreng...jeles benau!
^_^

Cik Yatt said...

nur atiqah wahida >>

tau takpe..kco je..45 mnit mati cam takde function je jdi cmtu..terbntut smbng ade la..huhuhuhu..exchange..? hee..tak bole la..kite2 aje..lalalala..

err..tak la ngan buah jntung..hehehe

Cik Yatt said...

- abdul hadi abdul muti - >>

try la..:)

hdup ni msti brani mncube..

Cik Yatt said...

APi>>

hahahah,,beli sndri la..

Cik Yatt said...

Zharif Azis >>

best2 dapat sembang puas2..hehe..3 tu just no digi aje...

Cik Yatt said...

HaNa Hani>>

yeke..hana tak gayut2 skali kew..?? hehehe