Friday, May 9, 2014

Contest : KRBM12.. Selfie Yang Seksi

Assalamualaikum..

bismillahirrahmanirrahim..

hari ni aku ada join satu contest dari online shop jual shade yang ada aku cerita kat entry lepas.. aku sebenarnya bukan jenis yang rajin nak join-join contest ni.. tapi entah, lately bersemangat waja gitu.. ahha.. maybe sebab bosan kot kat rumah cuti sem.. kalau kat kolej macam dan tak dan je nak join.. entah tak tahu pun kot..

so aku cubalah join, kot ada rezeki menang kekan.. manalah tahu.. so korang siapa yang ada Instagram tu boleh la tolong like gambar aku yang pakai shawl askar dengan shades rayban..

ni Instagram aku YATTAKASAH


yang bawah ni lah gambar yang aku maksudkan.. nak like semua gambar aku dalam ig tu pun takpe.. tak kesah..hehe.. asik suka selfie jekan.. so joinlah contest selfie.. lagi berbaloi-baloi.. hehe


sokongan anda amat aku hargai.. thanks.. muuahh!!!

9 comments:

Hafiz Hafizol said...

Kemah !!

good luck

ezy.fia said...

gud luck yat!

Unknown said...

good luck :)

awksweetgitu.blogspot.com =)

Shiqin Sunshine said...

I AM LEJEN...HIHI.. dah polo ig yatt ^____^

Santan Manis said...

sumuga burrjaya yatt! :D salam kenal jugok!

Unknown said...

all d bez moga ada rezeki nanti

Unknown said...

salam

jenjalan dari group review :)

follow sini yeee :)

fanacheksaat said...

Wahhhh, fana pun suka sangat kumpul shades ni. Good luck ye!

Miza Idgihat said...

Semoga berjaya kak yatt <3333