Saturday, December 14, 2013

Sebentar Dan Bukan Selamanya

Assalamualaikum..

nak cerita kisah yang dah berlalu seminggu.. seminggu dah berlalu baru dan hari ni nak cerita.. seperti biasa, sibuk adalah penghalang segalanya untuk update blog.. dan susah nak dapat line internet laju kat sini..aku kene turun cc baru bole nak dapat internet laju..huhu

minggu lepas kisahnya aku pergi jumpa en buah ati, teman dia beli fon baru.. sebab fon dia sebelum ni hilang.. walhal guna tak sampai setahun lagi dah hilang.. takde rezeki  nak buat camnekan.. lepas temankan beli fon, beli jam pulak.. suruh en buah ati beli jam sebab ada kes yang menyebabkan dia kene pakai jam..haha.. en buah ati ni jenis tak suka pakai aksesori, tapi dah dengan aku nasiblah..kahkah..

time pilih jam aku yang tukang pilih, en buah ati sekarang kalau boleh semua aku yang kena pilih.. takpe aku suka..hee.. dia kata apa yang aku suka dia suka.. tokey kedai jam ni siap cakap.. bagus..haha..


fon dengan warna fon en buah ati pilih sendiri sebab dia memang suka sangat yang tu.. jam aku.. casing fon aku.. btw suka tengok dia pakai jam tu.. nampak entah tak tahu nak cakap tapi suka lah.. lelaki pakai jam ni dia ada aura sendiri tau.. ke aku je rasa camtu..entah..hehe


smart tak shade kitorang? haha beli kat sini .. aku la tu yang menghasut ajak beli... nak sesama katanya..hehe..kekonon sehati sejiwa.. time ni dah otw nak balik dah.. kejap je kitorang jumpa.. beli barang, makan.. sesembang kejap baru balik..


gambar last time nak balik.. kitorang lama duduk lepak kat ktm ni.. sebab nak sesembang dulu.. train dah kali ke 4 baru nak naik.. nampak tak susah nak berpisah tu camne..hehe.. sebab susah adalah lepas ni tak jejumpa dah kot.. jumpa time bila masa yang sesuai tiba.. no more dating-dating gitu.. 

so perasaan bila train tu bergerak..payah nak kabo.. tapi aku tahan..cool-cool ada orang dalam ktm..haha. dalam hati..tuhan je tahu camne rasa dia..


p/s: tak sabar tunggu masanya tiba

7 comments:

Puan Ezy said...

sweetnye..
kalo die suke ape yg kite pilih lg sweet.. hehe

sufi said...

Train dah kali 4 bru nak naik tuw..hehe

LaLa mhdnor said...

both of u so sweet la.

hope jodoh korang berkekalan =D

tenku butang said...

alalala.. so sweet korang ni..

CikPelangiSenja™ said...

cantek la gambar, guna kamera ke fon ? fon ape ye ?

Airis Arissa said...

singgah & follow :)

Nurul Haidah said...

blogwalking here. please follow me back ya. tq :)