Friday, March 7, 2014

Final Exam Ke?

Assalamualaikum..

tak sangka dah dua bulan aku tak update blog..dan ini merupakan tempoh yang agak lama aku tak update blog aku.. sebab sibuk yang melampau, pastu terus jadi takde mood dah nak update blog.. masa free yang ada baik rehat tidur lagi bagus.. En Buah Hati pun senyap dah, takde nak tanya bila nak update blog.. faham agaknya aku sibuk..

sem lima aku dah habis.. sekarang tengah nak ready untuk final exam, tapi masih ada presentation yang kena buat.. adoy..doy..doy.. tapi itu sebenarnya perkara biasa untuk budak kos aku.. tengah final pun ada assignment lagi..haha.. tapi sem ni study week kitorang tak banyak kacaulah.. alhamdulillah..


ni slip exam aku.. siap ada jadual lagi.. sem ni dorang buat new version.. siap ada no seat lagi.. aduh.. aku kalau exam suka pilih tempat duduk sendiri, ikut selesa aku.. dan aku tak akan pilih duduk bahagian depan.. sebab aku ni jenis suka tengok orang, kalau duduk depan nak usya orang camneeeeeeeeeeeeeee! sobsob.. dan tak mustahil aku akan duduk depan sebab no matrik aku antara orang yang terawal.. mujur ada dua orang budak extend so tak la teruk paling depan kalau dorang takde aku paling depan..huhu.. 

apa-apa pun mohon doa kalian untuk aku dan rakan-rakan..semoga dipermudahkan jawab exam.. harap result sem ni cemerlang.. aminn...

3 comments:

Ezy Loy said...

gud luck dear!
JAWAB EXAM MOLEP2..
=)

E'in said...

good luck my dear yat.. :)

Mysara Ab Rahman said...

gud luk! broadcasting? study u mane?