Thursday, April 17, 2014

Tunggu Korang Tunggu....

assalamualaikum.

hai korang.... sebulan lebih aku tinggalkan blog kesayangan aku ni.. kesian dia.. sebulan sibuk dengan final exam.. sekarang tengah cuti sem, so memang niat nak update blog cuti sem ni tapi modem wifi rosak dan hari ni baru je beli baru.. 

so banyak yang aku nak cerita kat blog ni.. nak cerita tentang perkara best yang berlaku masa dalam sem.. banyak benda..tunggu aku nak bercerita puas-puas.. nak jejak blog korang puas.. tunggu yee tunggu..... pastu nak tinggalkan jejak kat blog korang bebanyak..hehe..


okey belanja satu gambar lepas paper terakhir final exam., ni bebudak kelas aku.. yang belakang buat jari kat pipi tu pensyarah aku ye harap maklum..hehe..

1 comment:

misz sheyla said...

sempoi gile pnsyarah nye...