Wednesday, November 13, 2013

131113

assalamualaikum

cantik pulak tarikh hari nikan.. hee.. hari ni besday en buah ati ai yang terchinta.. dan tahun ni aku berjaya menepati masa wish awal.. siap tengok betul-betul jam.. tak sampai 5 minit asik jeling jam je..haha.. fobia woi..fobia.. seperti biasa wish pakai fon saja.. dari jauh saja.. maklumlah pjj gitu,.. 

hadiah dah siap bagi awal.. tapi suruh bukak time besday.. meroyan en buah ati aku geram nak bukak..hahaha.. tapi syarat bukak ikut timenye mesti dipatuhi.. dia kata, dia sorok dekat tempat tak nampak..geram nak bukak katanya.. haha.. sian buah ati aku..

tu yang malam tadi punya excited dia bukak.. seminggu dia tahan sabar nak bukakkan..hehehe.. dan en buah ati suka hadiah yang aku bagi.. alhamdulillah.. sebab aku rasa hadiah tu cam tah pape je.. huhu.. nak tunjuk kat sini aku lupa pulak snap gambarnya.. ala aku beli keychain ada nama dia.. tapi bukan keychain macam orang bagi balik bercuti tu okey.. ni high kewlass sikit..hehee..


walaupun malam tadi wish by fon je.. tapi tadi dapat jumpa.. kehkehkeh.. sebab en buah ati ada urusan kat upsi.. macam biasa singgah la rumah aku.. dah dekatkan.. dapat la jumpa kejap.. wat lepas rindu yang tak pernah, tak rindu.. faham dak ayat aku? haha..

happy birthday yang ke 23 en buah ati kesayangan..! lagi berapa hari turn aku pulak.. hee.. tapi versi muda setahun ye.. hee..



3 comments:

Mizz ErMa said...

laa..yeke, epy belated bufday utk en.buah hati cik yatt..hihi mintak ler en. buah hati snapkan adiah tu..nak tgk jgk adiahnya..hihi

Zuraidah Butang said...

selamat hari jadi kat buah hati die..hehe

Ann Ishak said...

sama bulan ek birthday dengan en buah hati...

happy belated birthday dekat en buah hati ye :)