Friday, May 10, 2013

Jom Like, Share Dan Shopping!!

Assalamualaikum..

hai korang.. apa khabar sehat? aku semakin sihat.. badan tak naik tapi pipi naik..huhuhu.. tolong amek sikit lemak..

entry kali ni sebenarnye nak bagitau korang something.. member aku die ada bukak page untuk jual barang online.. baru je buat.. so tak banyak lagi la barang-barang die masukkan dalam page die ni.. buat masa ni ada la baju dan kasut sikit..

aku promote member aku punya page ni ikhlas ye.. die tak suruh, or takde pun aku mintak pape.. just saje tolong member-member.. simple je ponkan. tak kuar duit pun.. buat masa ni tak banyak lagi pilihan barang tapi harga serius aku cakap murah gila!! sebab aku ni biasa beli barang online so aku tahulah siapa jual mahal ke murah.. ada kasut yang member aku ni jual sebijik dengan page jual online lain yang aku jumpa tapi harga die berbeza gila kot..

korang bayangkan.. kasut jenis sama.. harga beza sampai RM20.. so nampak tak murahnye member aku jual.. aku ni kalau ada duit extra mau aku tarik sepasang..tapi buat masa ni belum ada rezeki lagi.. kalau heel dengan wedges aku suka beli online, sebab dekat online lagi lawa-lawa dan murah dari kat kedai.. ini serius..




so bolehlah korang like member aku punya page dan tengok barang die.. serius yang harga tu aku tak tipu.. bole la like sini.. LITTLE SHOP..



owh die pon ada blog jugak.. nak pape bole la contact member aku by blog tak pun fb keh.. blog die.. DIARI COMEL SAYA


p/s: sokong menyokong..yeahh!

7 comments:

fatin alyaa said...

saya pun ada online shop..jemput like n singgah :)
http://www.facebook.com/ImStupidLiar

Ara Afiq said...

ok da like. tggu yatt lanje lak. ahahaha :P

CintaZulaikha said...

tapi serius, mmg btol kata yat, bab2 kasut, mmg murah kalau beli online...

E'in said...

good luck utk kwn awak... :)

wahida said...

selamat maju jaya utk kwn yatt tu...

combi said...

nampak menarik..akan view nati :D

Mizz ErMa said...

yup2..sesetengah yang nk untung lebih tu mmg kaw2 ler harga yg dia taruk..hehe