Tuesday, November 13, 2012

Ulang Tahun Kelahiran.

Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke 22..diucapkan kepada jejaka shomell en buah ati yang di sayangi dan dicintai..semoga awak sentiasa gembira, sehat, dirahmati dan disayangi olehNya..dan semoga segala urusan awak dipermudahkan olehNya..amin...

tahun nie besday en buah ati masing-masing kat rumah, kalau macam tahun lepas masing-masing dekat kolej..pastu dapat jumpa time besday dia..tahun ni tak..huhu..dan..dan besday en buah ati kali nie, aku telah melakukan sesuatu yang aku sendiri tak boleh maafkan diri sendiri..arrgghh..! *ketuk kepala dengan fon.. tau tak aku tak perasan yang tarikh dah 13.11.. aiggoo, memang terok gilalah..camne tak boleh perasan pun aku tak tahu..nampak betul tak alert!

tengah syok tengok tv..tapi time tu elok je mesej dengan en buah ati..gelak-gelak je mesej dengan aku.. tetiba tengok fon baru perasan tarikh!! time tu perasaan terkejut macam nak terjun banggunan tau tak! dah lambat wish..! terus aku tutup tv masuk bilik..cepat-cepat wish besday kat en buah ati ku.. sian en buah ati, merajuk dah dia aku lambat wish.. memang semua salah aku..rasa bersalah gila macam nak mati..huhu


aku marah gila kat diri sendiri..dah menangis dah sebab perasaan bersalah tu terasa sangat..lepas tu oncall dengan en buah ati mintak maaf kat dia..sampai apa yang aku bercakap en buah ati asik tak paham je..yelah korang bayangkan..bercakap sambil menangis, memang la tak faham..buruk je dengarnyekan..

tapikan..en buah ati tak marah aku pun..dia cuma merajuk je..en buah ati yang pujuk aku suh berhenti nangis..dengar die pujuk lagi nak nangis aku, yelah sebab aku buat salah die tak marah, nak lagi pujuk aku..bagi aku tak nangis dah..baik sangat..!!! sweet sangat..!!! cool sangat..!!! dah terbalik dah, sepatutnya aku yang pujuk die, tapi ni die yang pujuk aku..sape yang buat sape merajuk tah ni..

En buah ati..saya mintak maaf sangat-sangat..tak buat lagi dah lepas ni..janji..! sila rotan saya kalau saya buat lagi..cinta awak sangat..!! thanks untuk semua..!!



p/s: rasa nak nangis balik..sob..sob..

19 comments:

CekbOlat-bOlat said...

sabar sabar .
entah kenapa baca entry ni bolat pun rasa kalut semacam macam tuan blog ni. haha

hepy besday buat en buah buah awak :D

haha

BlueiceButterfly said...

alala sweet..hehe dah2 jangan nangis :)

man said...

Slmt hari jadi buah hati awk..hehehe

Lady said...

happy birthday to en bauh hati. singgah sini

cik nana said...

hihi memang en buah hati yg pujuk awk, awk yg nangis. cer klu en buah hati yg nangis, mesti gelabah kan pujuk dia. hikhik. btw HB en buah hati awak ! #tahun depan jangan lupa okay !#

nik ros said...

ala, jgn nangis2 yea.
bagus en buah hati. siap pujuk lagi bila kekasih hati dia menangis. so nnt belikan dia hadiah yea.hehe

Izara4eva™ said...

ololo.. lenkli suh ara jdi alarm ye.. hikhik.. selamat ulang thun kt en buah hati yatt :)

Noraim said...

aloh sampai nanges2 tu. hehe.

Myra Azraff said...

ah suwitttt *fainted*

Nurrul said...

Happy besday baut en boyfie.. :")

hehe... prnah juga alami benda nie... nak gugur jantung.

fadzli Amir said...

Hahahha...selalunya org yg dah kawen je lupa...hehehehe..tak pernah lupa lagi buat masa ni...

Edy Fee said...

alololo sweetnya merajuk..tp edy po0n kuat mrajujk.kahkahkah

teha said...

hahaha ! rilek laa.. die xmrh pon :P

Ash Give said...

Bagi pihak: dikau dimaafkan

*tetiba lol

Cik Yatt said...

Komen komen korang buat yatt tersenyum lah..haha..thanks guys...! <3

Cik Yatt said...

Komen komen korang buat yatt tersenyum lah..haha..thanks guys...! <3

Hana Soffelia said...

Ha, nasib baik dia tak merajuk? hehe

btw, happy belated befday for ur beloved bf. ^_^

cik nateerah said...

^_^

cik nateerah said...

^_^