Tuesday, October 23, 2012

Pengakhiran Sem Yang Sangat Manis ♥

wahh..akhirnya tamat dah tahun pertama belajar..lepas nie aku masuk tahun ke dua pulak..makin banyak kerja dan makin susah subjek..risau sangat ni..serius..! harap-harap semua berjalan dengan lancar habis belajar cepat sebab nak kawen..hikhik..dan perkara yang perlu dilakukan selepas final adalah jalan-jalan..

sempat aku luangkan masa jalan-jalan dengan member, roomate dan buah hati yang tersayang..betul-betul lepas final aku keluar puas-puas dengan member pergi makan-makan sebab kat rumah nanti takde dah makanan yang nak dapat dekat dengan kolej..teringin kang payah..sebulan kena tunggu sebab cuti sem sebulan..dan selepas itu dengan en buah hati pulak yey.!!!!


gila rindu tahu..sebulan lebih tak jumpa..maklumlah pjj..time final pulak puasa dari mesej dengan kol..haishh..bertambah rindu ni tahu...sekali dapat jumpa..seronoknya!!! so kitorang decide lepak time square sebab nak pergi main dekat theme park..seronoknyaaa.....!! dah la 1st time masuk dengan en buah ati pulak tu..waaa...!! best!!!

eceli aku memang tak pernah masuk theme park ni walaupun dah banyak kali pergi TS, sebelum ni just pergi sebab shopping dengan jalan-jalan jer..tak sempat nak masuk tempat main ni..gila excited okey dengan buah ati pulak tu..die pun 1st time gak..pengalaman pertama yang di kongsi bersama..auwww..hihi


 tak semua permainan kitorang sempat main, yang kitorang sempat roller coaster, spinning orbit, oort's express, space attack, botanic drive..dan masuk rumah hantu..sebab dah ada orang loya..hehehe..lagi pun penat gak main permainan ni..tekanan kat badan, tapi best gila!!paling aku suka roller coaster yang lain tu..seram kot..sebab aku penggayat..hehe..

dan rumah hantu tak nak masuk dah..sebab tak seram..serius tak seram..aku dok tergelak-gelak je dalam tu dengan en buah ati..just ada part cam terkejut-terkejut jela sebab die buat bunyi tetibakan..wat masa nie aku belum pernah masuk rumah hantu yang aku rasa seram..kat mana eh?? gitahu sikit nak masuk la..baru la advanture gitu..hikhik..


dah penat main perut pun mintak di isi..lapar gila kot..sebab aku sarapan mcflurry jer..kemain sarapan aiskrim..nasib tak sakit perut..hihi..kitorang pergi makan dekat kennyRogers! serius dah lama tak makan KR bertahun kut..last dengan classmate time asasi lect belanja..sekarang dah setahun degree, nak ajak member mahal lakkan..pastu janji dengan en buah ati nak makan KR sama-sama..sukanya saya.....


kalau dah part nak tangkap gambar pastu buat muka memang die suka..papepun en buah ati tetap shomell di hati ku..hehehe..


serius tak puas lepak sama-sama..time nak balik ada je perkara tak sempat nak buat sama-sama, sedih kot..rasa nak nangis..sebenarnya dah nangis pun..hehehe..susah nak jumpakan so kalau boleh ada je nak buat sama-sama dengan buah ati bila tak sempat sebab masa tak mengizinkan, rasa terkilan tu..tak taulah nak cakap macam mana..huhu..tapi dapat spend time sama-sama tu pun aku rasa dah cukup baik..thanks untuk masa yang awak luangkan untuk saya.. <3 p="p">


p/s:tak sabar nak kawen..tapi belajar di utamakan dulu..hee

23 comments:

cik nana said...

wahh mesti lega dah habis sem kan..hikhik

sufi said...

malam2 p kubur.. yg tuw seram kowt, tiket pulak percuma..hehe

Athirah Rosli said...

hahhaha... sempat lg tuu.. alah, kawen mase belajar x salah kn? :p

Lily Patrah said...

Sume 1st time yer... so sweet.....hahahaha. kawen cpt2 la korg nie...lg bertambah sweet nnt :)

Ezy Chiaki said...

wahhh bahagianyeeeee
kite xde buah ati nk jmpe..
huhu

Cik Yatt said...

Sufi» awak bawak saya keh..haha

Cik Yatt said...

Athirah rosli > parents tak kasi..dorang soh hbiskan blaja dlu..

Cik Yatt said...

Mus> doakan kami tau mok..hehe

mr.syazwan said...

untunglah da hbs sem

kemain x takut rumah antu

jom malam ni g kubur nak?

haha

Mizz ErMa said...

wah, lepak kat theme park TS? best3..sy pon belum penah lepak lg kat situ..hehe en.buat hati cik yatt pon da laen skrg, nmpk makin matured..=D

Izara4eva™ said...

amboii sonok kuar ngn buah hati ye.. hihi. xsabar nk kawen tu.. awwww

teratak hati said...

Best klu dh lepas final exam..rasa bebas je kn..tp brsedia la utk sem seterusnya..smpai final exam last sem baru betul2 bebas..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

sonok nampakkk ... huk . nak jugak sonok mcm tu . haha

Nelly Strange said...

wah . syokk la dia ^^

Hans said...

lepas nih rindu nak belajar lah jawabnya

CekbOlat-bOlat said...

gilaa syokkk tuu . haha . takpuas lepak ? mohon kahwin cepat cepat . nnt puas hatii gila gila . haha

elyna mirsada said...

amboi xsbr nk kawen tue ^__^

♥ sitifarhana ♥ said...

wah dating! seronoknyeee..hehehe

♥ sitifarhana ♥ said...

wah dating! seronoknyeee..hehehe

azalia hjsalleh said...

last main games ni masa form 2
fuhhhhhh lama gile

E'in said...

bestnye!!!

aniswany said...

anis tlg doa cik yatt cepat kawen eh :) hihi

jaakechik said...

meriahnya..pelbagai aktiviti ada...hihi