Tuesday, September 18, 2012

3 Tahun Dah..

apa yang 3 tahun tu eh?? perkahwinan?? umur anak?? umur cucu?? haha.. jadahnye.. kahwin pon belum mana nak ada semua tu..lagi-lagilah cucu, berzaman lagi woi.. sebenarnya 3 tahun tu usia perkenalan aku dengan si dia.. bukan usia percintaan ye..tapi usia perkenalan..



serius bila di fikirkan balik macam tak sangka 3 tahun dah kitorang kenal.. aku rasa macam baru je sesi suai kenal kitorang..tapi hakikatnya dah 3 tahun.. perkenalan yang hanya bermula dari facebook tak sangka boleh jadi cinta..harap akan berkekalan sampai jinjang pelamin dan sampai akhir hayat..amin..

bila teringat awal-awal perkenalan mesti senyum sorang-sorang..alaa..korang yang bercinta tu pun samakan?? sila la mengaku dengan jujurnya..haha..aku rasa kalau aku tak approve request friend dia kat facebook.. mungkin kitorang tak macam sekarang nie..tak kenal pon siapa masing-masing..takkan ada sembang-sembang, gaduh-gaduh, merajuk-merajuk, rindu-rindu, cinta-cinta dan segala bagainya..

tengok siapa kata facebook tiada kebaikan..nilah salah satu kebaikan boleh dapat buah hati tau..hihi..tapi satu je jangan lebih-lebih pulak mengade-ngada nak tambah..yang ngada-ngada nak tambah mai aku lepuk sorang-sorang..so janganlah sebab facebook kita memutuskan sebuah perhubungan tapi binalah sebuah perhubungan macam aku..ewah..hehe..

korang doakan kitorang ye..kekal sampai bila-bila..insyaAllah..jangan risau nanti aku belanja makan nasi minyak free..hehehehe..


p/s: serius sayang dia sangat..sangat..sangat.!!!! Allah jer yang tahu camne aku rasa..

10 comments:

Hana Soffelia said...

Sweetkan bila kenangkan moment perkenalan dgn org yg kita cintai. Plus if he become our hubby, asyik duk cite laki bini masa mula2 kenal, rasa bahagia sgt. Hope your relationship berpanjangan untuk mendirikan rumahtangga dan kekal sepanjang hayat. AMIN.

sufi said...

:) , smpai xtaw nk ckap pe dah... sroot2~

SYUHADA said...

aminnnnnnnnnnnnnnn... ;)))

miss Fyqa said...

moga ke jinjang pelamin :)

Everything's Everythings said...

alhamdulillah, semoga berkekalan smpai akhir hayat ^^
bila buat kenduri kahwin nnti jgn lpe ajak bloggers skali ya xD

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..lama dah tu..tiga tahunn..smoga kekal smpi kejinjang pelamin...kwin jgn lupe jmput..hehe

Cik Yatt said...

sufi >> lap hingus tulah..hehe =)

Cik Yatt said...

Everything's Everythings>> insyaAllah.. tu pasti :)

fazzlim said...

semoga hubungan yatt kekal hingga ke jenjang pelamin :)

Hanie Dew said...

lagu tema korang la kan "Cinta Muka Buku" tu rupanya.

semoga kekal sehingga ke jinjang pelamin dan akhirnya ke syurga..amin.