Monday, September 24, 2012

Kokurikulum Yang Wajib!

nilah perkara yang aku dulu asyik dok merungut..haha..tu memang hobi aku..haishh..buruk benar perangaikan..tapi takpe aku jenis yang setia *lari topik.. hahaha..kolej aku untuk 2semester wajib ambil koko.. kalau tak korang sampai mati tak grad..ini adalah realiti..sila percaya aku..

alaa..aku merungut pun mula-mula sebab air tasik ni macam busuk-busuk gitu..tapi bila dah masuk air..tak nak keluar dah..haha..tak la busuk pun okey jer..tapi wajib mandi balik lepas masuk tasik ni lakan..sape yang tak mandi balik tu pengotor tahap ikan masin tahu! eh ikan masin pun sedap okey...dan sabtu lepas adalah kali ke3 aku masuk tasik ni..dan merupakan kali terakhir untuk sem ni..sem depan tak tahu la lagi masuk ke takkan..


btw..ini adalah pertama kali aku berkayak..tak pernah pun aku berkayak kat mana-mana sebelum ni..agak cuak la aku beb..dah la kena naik yang single sebab ahli group aku ganjil tapi yang single tu lagi senang dari yang double..dan coach cakap aku buat bagus..wah..tak sangka ingat aku buat cam teruk je..sebab 1st timekan..kembang hidung kejup..hihihi




sebab aku buat single..so aku kejup je dah settle so tengok kawan-kawan lain pulak yang buat..hahaha..macam-macam aksi..btw tiap kali aku turun tasik tiap kali tu la muka aku akan jadi macam pakai masker original dari matahari tahu..stress..dah la kulit ni memang dah gelap..huhu..



ni coach kitorang..muka serius tapi pandai buat lawak..sporting..budak yang kayang memang dengar arahan dari beliau..dari pagi sampai ke petang kot..ish letih gila..aku yang separuh hari ni lenguh-lenguh satu badan..pastu boleh bersabar dengan student yang tak betul cara berkayak..kalau aku..haii...dah hangin satu badan *respect...



member-member aku..duduk tepi ni dok tengok orang pastu bahan-bahan..haha..tu macam dah hobi kitorang kaki membahan dan menganjing orang..time ni dah selesai dah group aku berkayak, tunggu yang lain habis sebab nak main dalam air sebab coach kata tunggu yang lain habis baru boleh masuk..tu yang sanggup gila tunggu tu..haha..

yang elok mula-mula takut nak masuk air, jadi berani dari orang yang dah memang biasa..camne tu..tapi time 1st time kena masuk air..macam-macam gelagat kot..dengan yang cuaknya..macam-macam gayanya serius kelakar..bab menganjing balik member, akulah yang ketua..hahahaha..maafkan saya kawan-kawan... :)


7 comments:

Edy Fee said...

best ape..walaupon pnat.jehee

Zharif Azis said...

bestnya berkayak >__< teringin jugak berkayak tp entah bila lah dapat berkayak .

double walau susah tapi xberapa nak penat . kalau dayung nya tu dpat synchronize kan baru lah laju dan stabil je geraknya .

miss Fyqa said...

nmpk best, fyqa x prnh lg berkayak. Huhu

-meeSUPERGIRL- said...

dah lame tak naik kayak .. best ..

Ezy Chiaki said...

tkot r naek kayak..
tkot jtoh dlm air..
huhu

Ash Give said...

hahaha tu la dapat main sekali sampai tak nak naik.. sampai ke petang beraksi..

seronok main natang ni.. aku frst time ari tu main kat lembah danum.. kat jeram..seronok gila aku :P

Hanie Dew said...

aku sgt tak suka aktiviti di bawah pancaran sinar sang mentari.cewahh..

aku pernah berkayak sekali kat laut di PD.mmg cuak habis..pheww~~~