Tuesday, March 27, 2012

Kursus Kepimpinan Pelajar

wah..baru nak wat entry pasal nie..padahal da lama berlaku kot..biaq la..nak cite gak..hari tu..aku dapat surat tawaran eh tawaran ke?? ye la kot..surat untuk aku pergi kursus..sebab aku telah di lantik untuk menjadi ahli dalam persatuan..err..terngangaa sebentar bila dapat panggilan dari lect aku..nasib baik jugak kursus nie buat dekat kolej jer..

aku dapat tahu pasal nie minggu ke 3 exam..time tu aku dah tamat paper pon..dan sangat bernasib baik yang aku balik rumah lambat..kalau tak, naya jer aku nak patah balik ke kolej..kalau dekat takpe la jugak..start program dari hari jumaat sampai ahad..roomate aku, last ade sampai hari sabtu pagi jer..uhuhu..tinggal la sorang-sorang at bilik..budak-budak laen pon dah balik..sebab dah habis exam n cuti semkan..serius sangat kesunyian dan keseraman tahu..btw..nasib baik ada kekasih hati temankan..walaupon by fon jer..huhu..Thanks....


yaaahhh....! nie die surat tu..huhuhu..


dan ini adalah junior time aku asasi..gigih die tukar kumpulan sebab nak sama kumpulan dengan aku..terharu nie..hehe..serius time program nie..takde sorang kot dak batch aku..aku jer terkapai-kapai kelemasan..hehe..nasib aku ade add subjek dak sem 3..so ade gak la orang yang aku kenal...huhu..sadis2..dan nasib baik jugak..dorang sangat okey dengan aku..heee..


kitorang duduk ikot group..yang join semua ahli dalam persatuan, Wajib...! ..dalam 200 lebeh la ahli..muke dorang mejoriti aku tak kenal pon..segan-segan i tahu..hee..


aku group no8....


dan..ini adalah kerja aku dengan junior aku Andi Nur Hayati..buat nie time mengantok..serius..kalau layan ngantok boleh tidur..so kitorang main bulat pangkah dan teka teki..membuatkan otak kembali aktif dan hilang ngantok..tQ andi..melayan kakak senior mu ini..hee..


yeaahh..! pic hari terakhir program..tak sabar nak balik rumah dah time ni..hehuuuu..


last sesi..sesi bergambar..aku ada lakinye jer..sebab perempuan punye time tu aku kat atas pentas..macam mane aku nak snap lakkan..hee..tapi yang penting time perempuan punye pic aku belah depan..hahaha #bangga..


p/s: harap boleh laksanakan tanggungjawab dengan baik..insyaAllah..

22 comments:

AmirFX said...

Rindu nak pergi kursus camnie... :D

Cik Yatt said...

AmirFX>>

wah..pemimpin la ni.?

Edy Zaidi said...

wow..pemimpin2 masa depan.. :)

Hanie Dew said...

waahhhh..serraaammmduk sensorang...

cecite sket psal kursus tu, apa yg diorang train???

dah balik umah ek.

Pondok Usang said...

wahh.. penuh ciri kepimpinan..

aniswany said...

muka penuh kepimpinan semua ..hihi

LYAfrina said...

huhu,,zaman2 belajor dul..slalu la terlibat dgn kursus2 mcm ni,

Mizz ErMa said...

wah, kira besar jugak lah tanggungjawab yg tuan belog kena pikul nih..hehe

Edy Fee said...

wah lama dh tak g kem2 kepimpinan mcm ni..huhuhu

iszieylyanziy said...

bestnya,,dah lama tak join kursus2 gini

c'axoera ヅ said...

kira bakal pemimpin negara lah ni kan hehehe

Cik Yatt said...

Edy Zaidi>>

bakal mimpin mlysia ni..hihhi

Cik Yatt said...

Hanie Dew>>

cmn nk uruskan perstuan..suda...

Cik Yatt said...

Pondok Usang>>

heheheh

Cik Yatt said...

aniswany >>

muke terpkse ade la kot..haha

Cik Yatt said...

LYAfrina >>

wah..pmimpin gak la dulu nie?

Cik Yatt said...

Mizz ErMa>>

gitu la nmpknye sis..hehu..

Cik Yatt said...

Edy Fee >>

:) rndu letew

Cik Yatt said...

iszieylyanziy >

pmimpn ga dulu?

Cik Yatt said...

c'axoera ヅ>>

yup3..hehhee

Noraim said...

best join kursus ni sbb dpt knl ramai org. :)

nini said...

wow....nini pun suka p kursus.....enjoyyyyyy