Thursday, February 16, 2012

Senyum Puas Hati

hari nie..pagi-pagi aku dah keluar dari kolej untuk pergi ke bangi, sebab ada urusan pasal esemen..kene buat temu bual..setelah bersusah payah akhirnya dapat gak kami tempat yang terbaik..thanks sangat-sangat dekat editor majalah wanita yang sangat seporting dan bagi layanan istimewa dan terbaik dekat kitorang..

dan nasib baik jugak tempat nie dekat dengan kolej aku..tak sampai setengah jam dah sampai dekat bangi nie..tapi nak cari pejabat utusan karya ni mengambil masa dekat berjam...hahaha..maklum la first time..tapi kitorang sampai awal setengah jam dari masa yang di janjikan..


alhamdulillah temu bual berjalan dengan lancar..serius aku first time buat temu bual..debar-debar gak la mule-mule..masuk pejabat dorang feel tu macam ish..susah la nak cakap..bila editor majalah wanita kak mala dengan kitorang pon boleh gelak-gelak so aku rasa hilang la sikit gentar tu..:) kitorang siap dapat free majalas sorang satu dengan tandatangan lagi tau..weewit..hee


muke lege je..esemen dapat berjalan dengan lancar.

serius..lepas keluar dari pejabat tu..tak boleh benti senyum..lege gile la rasa hati nie ha..hilang sikit satu beban..setelah bersusah payah nak dapatkan tempat..akhirnya dapat yang paling dekat..syukur di permudahkan..


kenangan bergambar wajib ada..abang yang tolong tangkapkan gambar nie sangat seporting okey..kakitangan semua memang mesra dan tak lekang dengan senyuman..


dan ini dia editor majalah wanita pn Normala Bt Hamzah..tapi die suruh kitorang panggil die kak Mala je...nice rite..?


p/s: malam nie kerja keras siapkan semua esemen..yeaaahh..!

11 comments:

Atiah Zainal said...

Teringat masa study dulu. Kena pegi DBKL. Dah la dgn bos yg besar dekat area Bandar Tun Razak tuu.. Nak tanya soalan pon ketaq. Wuwu.

Hans said...

hehehe
seronok kut bila baca entry nih sebab teringat zaman saya buat assignment dengan kawan2


P/S : Nak Minta tolong kamu sekejap. Segala kerjasama kamu sangat saya hargai :-)

1) Klik FB Like dekat entry nih.

2) Tolong comment lebih 7 perkataan dekat entri nih.

3) Kalau ada twitter tolong click button retweet.

http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

Mizz ErMa said...

wah, sy pulak penah p intebiu kt klinik kesihatan kot taem studen dlu..tu kalo xsilap la..hehe

aniswany said...

enjoy je wat esemen kann.. =)

Anak Munsyi said...

BACA POST NIH BUAT FYQA RASA TAK SABAR NAK SMBUNG BLAJAR .

jemput bca post baru fyqa. peace :P

~SaL IjOu~ said...

g reramai ok lagi.kite dulu g sorang2 je temuramah pengurus syarikat..ketar lutut dibuatnya~ huhu

L said...

waa. teraser dihargai kalau buat gini kan.. huhu

Jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Hanie Dew said...

buat intvw. aku paling lemah kalau kene wat esaimen cenggini. tahniah dpt siapkan dengan lancar. =)

Jue said...

best giler pat jumpe editor maja;ah wanita..aku bole dikatakan dlm kategori yg rajin kumpul majalah ni sbb mummy aku bc

ABU said...

macam ni plajar.. buat entrbiu di sana sini nak siapkan tugasan hehehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

hehe bestnya gih intebiyuuu :)