Friday, December 9, 2011

Lens Baru Lagi..

alkisah lens baru aku..hee..hari tu, dekat sis Shue..kalau korang nak beli..pi la add fb sis nie..aku beli time offer..memang laju lah aku beli..kalau bukan time offer agak mahal kot..tapi tak la mahal mana..siap ak beli 4 pasang percuma satu..haha..hamek..aku belikan tok anak buah aku sekali..so untung la aku dapat satu free..ngeee..


nie lens aku yang ke3 aku pakai..sebelum nie..warna die agak tak berapa ketara, aku beli grey dengan pepel..so kali nie, macam nak cuba yang lain sikit..heehe..aku try amek 3 tone grey..serius memang rasa lain time mula-mula pakai..rasa pelik tengok mata sendiri..haha..tapi bile lama-lama..macam comel pulak.haha..matilah perasan..btw..suka kaler nie..hehe..


yeeahh..nie adalah rupa aku ketika memakainye..gojes bukan, hahahaha..teringin mata ala-ala omputeh gitukan..camnie la jadinya..muka jawa, mata omputeh..bole la tu..haha..btw dengan lens..memang terasa begitu konfident tahu..eheheh..walaupun bukan warna mata asli..lantak..janji aku hepy..hehe..

8 comments:

Jue said...

Aku beli tp pkai skali je sbb x ngam hahaha

AmirFX said...

Suka kaler hijau... Rasa nak beli jer nie.. haha...

~eZmALiZa~ said...

what a nice color dear :) nampak gojes gitu..ezma suke grey color..hehehe :D anyway, perempuan dibenarkan utk pakai contact lens..so, ape lg..pakai aje la kan? :) hehehe...

teha said...

waa ! cantek warne lens tu ! :)

Hanie_Dew said...

Aku sgt suka grey color yg buat mata nampk besar. Kaler lain aku kureng sbb aku nak mata nmpk natural.lg aku suka kaler hitam

zOeY zAu YaH said...

hai omputih...hahaha..

Edy Fee said...

ayoo mata....ikut tema tudung ker..hehehe
bestkan dpt tukar2 salu...ehhee

Finaz Jaafar said...

nice kaler lorh..kte pun ada kaler macam ni..ritu pakai memang cantik..
kte punye puffy three tones grey