Thursday, December 8, 2011

My Camera Is Back..Yeahh..!

setelah sekian lama kemera aku berada di 'hospital' akhirnya..keluar juga beliau..huhu..lama betul aku tunggu..dekat sebulan lebeh kot..dah la, rosak time aku sangat memerlukan beliau..huhu..time ada event-event penting yang memerlukan die berada di sisi ku..eceh ayat tak menahan la..ahahha..

aku nie bole dikatakan hantu kemera..aku suka bergambar..peduli apa muke aku cantek ke tak..tapi aku tetap suke bergambar..hehe..kemera nie..adalah kemera kesayangan aku..abah belikan time aku tingkatan 5, time tahun 2008, sekarang dah 2011..lamakan umur die..tu yang die rosak ritu..gambar tak terang..seratus lebeh gak la baiki..


tak kesah la sekarang orang sebuk dengan DSLR..wat masa nie..cukup la kemera yang ada nie..janji aku boleh bergambar, dan jadikan memori..gambar still lawa jugak..DSLR tu, kalau nak ada pun..maybe time dah kerja kot..beli pakai duet sendiri..

btw..lepas nie..bole la snap pic dengan senang hati, coz fon aku dah nak asik buat hal je..grrrr..saje je nak soh beli baru kot..tapi aku tengah kumpul duit tok beli benda lain dulu..fon, tunggu nanti-nanti la..walaupun tengah geram dengan smartfon...sab02..

9 comments:

AmirFX said...

Hehe.. Kita pun guna kemere kompak gak...

Joe_Hans said...

kamera gilerkan saya...#ehh...

Myra Amira said...

hahahha... sempat tak bergmbor kat tasik proton tuh...?? :p

::FAIZ FARISH:: said...

kire ok la ni, aku pakai kamera phone je... sian tak kat aku?

Cik Yatt said...

AmirFX >>

sengkan..

Cik Yatt said...

Joe_Hans>>

sye gilekan kemere la..ahaha

Cik Yatt said...

Myra Amira>>

smpat..bnyk kot..ko tak tngok eh entry lme..ak da smpn draft..

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

siannye..mmg kesian.haha..tu la beli makeup kete je.

Hanie_Dew said...

Aku pakai camera smart phone je. Nampak ala ala dslr gak.hahaha