Sunday, May 1, 2011

Nak sehat cepat.


aduh, nak final ni badan buat hal la pulak..mule-mule sakit tekak, pastu seleseme dan batuk..hari ni badan dedor-dedor je..rasa nak demam..dugaan-dugaan..jangan time nak exam nanti aku tak larat suda..satu hal la pulak..selalunya kalau demam kat rumah ibu mesti buatkan bubur tuk aku..wah bestnye, tapi kalau kat kolej..makan jela ape yang ada..huhuhu..dah la tekak sakit, selere pun tak berapa nak best..nak menghadap buku-buku lagi..aduh, kene kuatkan semangat ni..bersabar untuk seminggu jew..pastu boleh cuti panjang..harap kesihatan aku kembali pulih bila nak exam nanti..takut tak focus jawab exam..doakan aku kawan-kawan..huu..


5 comments:

mr.syazwan said...

sob sob

dugaan

yang penting fokus k

wan doakan yg terbaik utk kamu ye

amin~

Myra Amira said...

get well soon yer achik :)
mkn la bubur McD.. heeheh

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

betul dugaan...okey, focus memang wajib..hehe
thanks.. =)

Cik Yatt said...

Myra Amira>>

thanks myra....
alooo..xbest cam ibu pnye la...

Liquid said...

get well soon ea awk =)