Friday, November 11, 2011

Happy Besday Der.!

11.11.11

semua orang sebuk dengan tarikh niekan.?? kat fb bersepah-sepah orang sebut pasal tarikh nie..ajak kapel la, nak putus la..kahwin la, beranak la..kat twitter pon same..tapi aku tak kesah pon..sebab ada lagi tarikh-tarikh yang penting untuk aku..walau pun tak sesemat tarikh hari nie..btw bukan ini yang aku nak bebelkan..yang aku nak story adalah...tarikh yang cantik nie..member aku dapat..!

selamat hari lahir untuk kawan aku sorang nie...untung la ko, besday tarikh sematkan..bangga letew..hahaha..semua kecoh tarikh ni ko tahu..so kawan..semoga ko berbahagia dengan usia yang baru mencecah 19..hahaha..kanak-kanak lagi..cepat la tua weh..dan aku harap kau sentiasa sehat, berbahagia..jangan nak sedih-sedih gedik okey?? jangan down..papehal story sama aku la..aku pendengar yang baik okey..hehe..kate kawankan??


dan..dan..terima kasih sudi kawan dengan aku yang shomell nie..hehehehe..mati la puji diri sendiri..lepak dengan aku, teman aku..tak la aku sorang-sorang..huhuhu..mekaseh tau..tau..tau..best lepak dengan ko..serius ni..hehe.. naseb ko tak pindah..tak best nanti..! huhuhu..*nanges..haahahah..tahu cuakkan?? padan muke..hehehehe..

keh der..semoga gembira dengan hari lahir ko keh..kasi aku kek besday..coklat tau..hahaha..kasi potong besar punye..hehehe..




p/s: tak dapat jadi org 1st yang wish..jadi 2nd je..huhuhu..menci..!

8 comments:

Edy Fee said...

wish hepi bufday kat dia..bestnye dpt tarikh best

::FAIZ FARISH:: said...

Happy Birthday utk dia....

AmirFX said...

Happy besday untuk kawan awak... :D

Amy Farhana said...

hehe hepi besday kawan kamu! hihi ^_*

Hanie_Dew said...

wah memang semat la besday dia tahun nieee.... meh aku nyanyi sikit.

selamat hari jadi
happy besday to you
sengil chukka hamnida
zhu ni sheng ri kuai le

hambek 4 bhasa seklali aku nyanyi.

[[ikanficha is nuraficha]] said...

aww! best betul tarikh besday die kali ni!! hehehe

cik yatt kite suke belog ni

zOeY zAu YaH said...

eppy bsday to him..

✿Dear Yayah✿ said...

oh budak kuis. hye hye ^^

krim slm syg eh slm besday kat die ek.

haha.

nice blog sis ,3