Wednesday, November 9, 2011

Perasmian Tasik

hari nie kolej aku telah membuat majlis perasmian tasik kat kolej aku.. nak aktifkan balik tasik tu..sebelum nie tutup sebab ada kes pelajar lemas, so agak lama tutup kali buka la balik..boleh la kalau nak berkayak-kayak bagai..sayang la ada tasik tapi terbiar camtu jekan..

aku join pon sebab fakulti aku yang suruh..nama aku tersenarai..huhu..macam malas mula-mula..tapi pergi jelakan..sekali sampai, ramai budak-budak asasi..junior-junior aku..nasib baik..ada la jugak aku member nak gelak-gelak..sambil-sambil lepas rindu dekat budak-budak tu..


berkayak..aku tak pernah pon..tapi macam tak berminat..haha..


cukup la hanya bergambar..haha



p/s: tengah kecewa benda yang aku nak takde..huhu

16 comments:

bella hamzah said...

wah nampak cantik je tasik tu.. tu tasik buatan ke tasik semulajadi??kat kolej kita pon ada tasik.. tapi tasik tu kaler "air teh tarik" hik2

AmirFX said...

Macam best jer tasik tu.. Takder buaya ker?

hanabunga said...

waah besnya,pandai diorang gunakan tasik tu kan.dah jadi tempat rekreasi dah :)

budakijaupendek said...

benda apa yang takde tu ??
sempoi je bergambar. ^^

zOeY zAu YaH said...

best kalau berehat waktu ptg hehe

Hanie_Dew said...

aku fes time berkayak kat teluk kemang. kat laut tu dowh. gile takot kalau tenggelam aku dah la xreti berenang.

Manja (let it be my sweet name) said...

TERINGIN nk berkayak :)


HELP me untuk hilangkan kesan SUN BURN :'(

Cik Yatt said...

bella hamzah>>

mmg cntek..sronok la lepak..buatan je

Cik Yatt said...

AmirFX>>

tasik mnede buaya la..hahaha

Cik Yatt said...

hanabunga>>

bole thn la bsar..bru la berguna

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

mknn..hahaha...

sye mmg smpoi

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

lpak ngan kekasih ok la..haha

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

haha..yeke..same la tak reti gak

Cik Yatt said...

Manja (let it be my sweet name)>>

meh dtg sini..hehe

budak penjara said...

lebih kurang cam tasik kenyir dh tu..haha

Jue said...

sbut psl bkayak buat aku rs scary je weh sbb kalau tjatuh tuh..perghh