Saturday, November 19, 2011

Hadiah Pertama AKu..

hari nie agak tidak stress, sebab just join orentasi time belah pagi aje..after sarapan kitorang teros blah..untuk pergi meeting..aku ade join program berkaitan hari konvo kolej aku..owh..dapat melepaskan diri dari menjalani orentasi adalah satu perasaan yang membahagiakan..tak tahu la kalau korang, kot ada rasa sedih sebab nak meninggalkan program orentasi..kalau ada..korang adalah orang yang pelik..hahaha..

hari nie meeting sampai malam..macam-macam dibincangkan..sebab ini adalah program yang besar..kadang rasa macam cuak jugak, sebab aku dalam kalangan yang membantu program nie..harap semua berjalan dengan lancar..time meeting..tetibe aku dapat mesej daripada classmate aku..ada aku tulis entry pasal besday die, at sini..die kata nak jumpa dekat cafe..okey..balik dari meeting aku singgah cafe jup..sebab die nak jumpa aku adalah....


adalah sebab..die bagi aku hadiah..weee..time baca mesej die nak jumpa, aku dah dapat agak dah..hehehe..die bagi hadiah yang beg kertas tu..bukan lappy ye..tu abah aku yang belikan..melampau la nak bagi adiah lappy..tapi okey gakkan?? hehehe.. sebab lappy aku dah tua..akhirnya..ada jugak hadiah besday yang aku dapat..huhu..tak macam korang..kalau besday..mesti hadiah berlambak-lambak korang dapatkan?? untung la....


dan..dalam beg kertas tu terdapat..coklat..! waaa...aku memang suka makan coklat..thanks shahwal untuk hadiah nie..terharu sangat..time die nak bagi siap sorok tangan at belakang bagai..macam aku tak boleh teke je..hehehe..pastu siap pesan jangan tacing-tacing dah..sape soh lupe besday aku..konfem la tacing..btw sebab bagi hadiah..kau dimaafkan..hehe.



p/s: rindu dekat kawan aku.... Al-Fatihah :')

3 comments:

Joe_Hans said...

suka hadiahkan org coklat jugak...

Damia Hakimi said...

untungglah ;)

AmirFX said...

Nak cekelet gak... Pos sini boleh?! haha..