Friday, November 18, 2011

Besday AKu Kew.??

pelik tak tajuk entry aku?? ade ke besday sendiri boleh menjadi persoalan.. ahaha..tu kot yang aku rasa..semalam 17.11.2011.. adalah tarikh lahir aku yang ke 20 tahun.. selamat hari lahir untuk diri aku..dan benda aaku agak betul-betul terjadi..hahaha..kesian betul..bendanya adalah besday aku akan menjadi tidak best..yes..tu yang berlaku..super sedih..sekurang-kurangnya tahun lepas yang tak best tu pon ade bestnya sikit..sikit jela..kenapa rasa macam nie?? maybe sebab dah besar kot..entah la..

besday aku tahun nie, jatuh time aku dekat kolej di mana hari yang penuh dengan kelas..serius benci..! aku nak hari yang special aku bukan dengan perkara-perkara ini..aku nak bersama yang tersayang..tapi tu langsung aku tak dapat..huhuhu..selalunya besday aku dekat rumah..ibu akan bagi kiss dekat aku..tapi tahun nie..aku tak dapat pon..yang bertambah sedih aku lagi..member sendiri pon tak ingat besday aku..bukan aku nakkan hadiah..cukup la sekadar ucapan selamat hari lahir..sekurang-kurangnya terasa diri nie di ingati..tapi.....

walaupun sedih-sedih aku melalui hari kelahiran aku, masih ada yang cuba menggembirakan..thanks untuk buah hati yang sangat tercinta..berlumba-lumba nak jadi orang yang pertama wish..thanks u so much....!!! thanks untuk ucapan-ucapan..thanks jugak dekat member aku yang masih ingat tarikh lahir aku..ada jugak yang nak menjadi orang first wish..tapi telah kalah di tangan si buah hati..hehe..sori fren..sekurang-kurangnya ni boleh membuatkan aku tersenyum..walaupun orang yang aku sayang terlalu jauh dari sisi aku..hurmmm..

dan aku masih mahu mengharap yang tahun hadapan akan menjadi tahun yang dimana tarikh lahir aku best..tapi kadang-kadang aku takut nak berharap..sebab seperti sebelum nie, aku berharap tapi aku tak dapat pun rasa kegembiraan yang sebenar-benarnya..dan kadang seperti mahu tarikh tu tak wujud dah..sebab aku taknak rasa kesedihan tu lagi..cukuplah aku rasa gembira di tarikh lahir orang lain..sebab aku boleh nampak kegembiaraan orang lain..dan tu juga boleh membuatkan aku berasa gembira..

okey dah malas nak bebel panjang-panjang lagi..tak best pon nak baca panjang-panjangkan.? seperti biasa bila besday aku..aku akan buat entry dan aku akan listkan nama-nama orang yang telah berjaya menjadi top 10 dekat fb dan fon,* entry sebelum nie top15..seperti entry aku sebelum nie..tahniah dekat korang..terima kasih banyak-banyak..yang tak berjaya sila cuba tahun hadapan..tu pon kalau masih ada yang nak wish aku lakan??huhu.. okey jum kita tengok sape yang telah berjaya..


Melalui Muka Buku Ku..

1- Supian Ali *buah hati aku :)
2-Syue Suwardi
3-Cahaya Kemuliaanku
4-صالح الدين
5-Lala Coorycoory
6-Ewan Saja
7-Orked Zirapie
8-Ezmaliza Ezrik
9-Nuratiqah Ieka
10-Nur Dyana


Melalui Handfon..

1- Abu Suffian Mohamad Ali *buah hati jugak :)
2- Norain
3-Nabilah Atirah
4- Liyana
5-Syuhada Suwardi
6- Nursaadah
7- Azman Jamil
8- Inani Idris
9- Dahlia Syazwani
10- Noor Jalilah

btw..thanks a lot kat korang..yang tak list pun aku ucapkan terima kasih jugak sebab masih ingat lagi my besday..




p/s: besday tahun nie banyak berteman air mata kot..adeh..sadis..:")

11 comments:

AmirFX said...

Hepi belated besday CikYatt.. Semoga panjang umur n murah rezki sepanjang tahun...

SYUHADA said...

waaaa..name aku ade kat dua2 list..hihihi

miss Fyqa said...

Happy Birthday dear.. :)

Damia Hakimi said...

sebenar nye ak lebih suke jd org last wish besday org, hehe, sbb ? bile tgok wall balik, ad kite sekurang2 nye dye ingat kite jgak.... haha *FAKTAATAUAUTA. same jgak ngan nset, kite tgok inbox blik, y first first msty y teratas kn....hehe.. btw, chill yaw ;)

Hanie_Dew said...

Happy Belated Birthday dear. semoga setiap tahun membawa rahmat dan nikmat yang dari-Nya.

Sara Ali said...

happy belated besday my friends...

=)

zOeY zAu YaH said...

happy bsday..smoga berjaya dunia akhirat..amin..

✿Dear Yayah✿ said...

happy belated birthday ^^

semoga dipermurahkan rezeki n dpemudahkan urusan.

xmau sedih2 ye. sabar wlau ape pun blaku. Allah kan ade. :)

birthday awk sme gn kwn baik sy. :)

Cik Yatt said...

AmirFX>>

thanks..:)

Cik Yatt said...

SYUHADA>>

tahniah la..aha

zOeY zAu YaH said...

cik yatt hari tu ada tag saya kan..saya dh jwb tp sorry lah lmbat sgt jwb kan? hehe

http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/11/mari-menjawab-soalan-tag-dari-cik-yatt.html