Wednesday, November 17, 2010

Saeng chukka hamnida n salam aidiladha

Bantal dari kakak ipar (1) n yg shomell tu dari my bro Soleh..=)

Hari nie besday aku yang ke19..uhuu..sudah meningkat remajalah..tak boleh nak ngade-ngade dah..tapi besday aku tahun nie tak best macam besday2 aku tahun lepas, tah la kenapa..walaupun tahun ni besday aku jatuh raya haji..lagi pun pagi-pagi raya rumah aku sunyi jew..abg2 aku semua beraya dekat rumah mertua dorang..huhu..pasni aku nak pi beraya rumah mertua jugak la..haha..lambat lagi ni..tahun ni takde kek pun, walaupun memang tengah mengidam kek coklat ni..huhu..(meleleh air liur)..takpe la takde pun tak kesah, yang penting pagi2 aku dah dapat kiss dari ibu..bukankah itu lebih baik? masih berpeluang dapat ciuman dari seorang ibu yang bersusah payah melahirkan dan membesarkan kita..mekaseh ibu, sayang ibu..dan tidak lupa juga kepada kawan2 ku yang berlumba2 nak jadi orang pertama wish besday aku..wah terharu sangat, thanks masih mengingati diriku yang kerdil ini..eceh..sayang koranglah..mmuahh!!!

Mereke2 yang wish by hp :
  1. Faradatul wahida
  2. Abu supian melalui Areena
  3. Umie Ilmia
  4. Syuhada
  5. Nasihatul Fasihah
  6. Liyana@cimoot
  7. Dahlia Syazwani
  8. Iddin Akiliin
  9. Syazatul Areena
  10. Along@kakak Ipar
  11. Azmira
  12. Nabilah Athirah
  13. Inani
  14. Irham
  15. Amyra Aziz
Dan melalui Mukabuku :
  1. Noor Hidayatul Huda
  2. Haniff Helmy
  3. Hazwani Nadirah
  4. Nysa Ajerr
  5. Nur Sa'adah Yusof
  6. Muhammad Afiq Che Anuar
  7. Fatin Eylani
  8. Asz Nor Asyikin Dzulkifli
  9. Fatin Amira
  10. Muhammad Hairi Helmi
  11. Ziqa Amir
  12. Intan Razak
  13. Noor Sa'adah Haji Jailani
  14. Fatin Farhanah Misri
  15. Aidil Munir
aku just boleh bagi sampi top15 jela..penat la nak taip banyak, tahniah kepada yang berjaya..haha..tak bermakna yang aku xtulis aku tak hargai tau..

p/s : -masih dalam proses menuntut hadiah2..haha
-harap besday tahun depan best..sbb besday tahun ni banyak yg mngecewakan..hmmm..
-selamat hari raya aidiladha..berkorban la apa yang anda mampu korbankan..

10 comments:

Nana Farhanah said...

happy belated birthday nurul! :)

nurul said...

hihi..mekaseh...:)

syuQ said...

nurullll... (^^,) syuQ dtg singgah..hehe
x telambat sgt kn kalo syuq nk ucap hepi besday..
moga d perluaskan rezeki..

p/s: syuQ folo nurul (^^,) keep in touch oke

nurul said...

hihi..mekaseh coz sudi singgah blog nurul..=)
pape pon trime kaseh 4 the wish..aminn..
dan thanks gak folo nurul..hehe, okeyy..

ayu said...

nurul..
hepy besday..
smoga onjg umo n dmurahkn rzki..
dpt jodoh yg soleh ;)

wlaupn dh trlambat tuk wish..tp ayu nk wish jgk

nurul said...

thanks!!
jodoh yg soleh? insyaAllah..hee..

lmbt pon xpe, jnji ikhlas..:)

Cik Bulat said...

sampai aty tak ada nama aku. sia sia lah aku wish ek? T__T

nurul said...

ai xeklas ye wish at ak..sape soh wish lmbt, xde la dlm snarai...

Lulu caldina said...

sempat lagi ni...
happy belated besday dear..

nurul said...

hehehe..thank a lot..