Thursday, November 18, 2010

Rase nak pergi bercuti

Dah lama rasanya tak mandi laut, dah bertahun kot..aku pon tak berapa nak ingat la, walaupun time sekolah dulu aku pergi rombongan tiap-tiap tahun kat terengganu tetap tak dapat nak mandi laut..huhu..sebabnya, biasa la kalau sekolah mesti la rombongan akhir-akhir tahun baru buatkan, sebab dah selesai semua peperiksaan..so bila dah akhir-akhir tahun, maka kat teregganu mesti la laut konfem-konfem tak boleh mandi, kalau nak jugak bolah jadi arwah terus la makanya..haha..so dapat tengok jela laut tu, kempunan la diri ni nak mandi laut..huhu..dan sekarang ni tempat yang aku teringin nak pergi lagi PULAU PANGKOR..sebab banyak kenangan kat sana, time aku form3 dulu rombongan sekolah pergi sana..tu yang nak pergi lagi, sebab nak mengimbas kembali kenangan-kenangan lama..haha..bile la agaknaya dapat pergi lagikan, kalau dapat pergi aku nak pergi dengan kawan-kawan yang pernah pergi dengan aku sama-sama dulu bestnya..tak sabar lak nak pergi lagi..huhu..

indahnya

kredit to google tok gambar2 ni.

p/s: -sebenarnya laut ni bagi aku agak menyeramkan..takut lemas, huhu..
-dapat pergi dengan orang tersayang lagi best ni..haha

6 comments:

aibaks said...

jom bercuti! time cuti da tibe.. hehe

nurul said...

jum3..tpi tok bdak sek jela..sye still sbuk ngan klas ma..uhuu

Sasa Al-Sharif said...

dah lama tak bercuti dengan family. entah bila masa boleh jalan2 bercuti. cuti keja pun berbeza2..

neway, cantik templat ni. kemas. aku follow kamu balik & salam kenal :)
AKU is AKU

Shahrin Oppa said...

Oppa nak ikot bercuti boleh?? :P

dansa said...

jom bercuti kt cni!

nurul said...

Oppa> bole je..hhihi

dansa> jum