Saturday, July 9, 2011

Owh Sangat Melegekan tekak..


semalam OTW balek dari kolej, aku ajak parents aku singgah secret recipe kat tg malim..sebab tekak aku dah kempunan sangat dengan tiramisu..huhu..sebab hari tu aku pergi Mid Valley cari Tiramisu takde pulak..sumpah time tu rase nak meleleh air mata..hahaha..ciwek betul aku..actually dah lame kot aku nakkan tiramisu ni..tu yang kecewa macam nak terjun tangga jew bila dengar perkataan takde..huhu..so bila dah dapat beli semalam, senyum sampai ke telinga okey..hehehe..aku memang ske makan kek, lagi best kalau kek ice cream..perghh.! terbaik tahu tak..


aku telan sorang je kek ni..haha..makan dengan penuh rasa kenikmatan..haha..beli dua potong kek sbenarnya..lagi satu namanye..Coklet ape tah..tapi rasa die tak best pulak..rasa coklatnye macam pahit-pahit sikit..aku tak berapa suka coklat yang pahit-pahit ni..so korang suka kek ape..?




p/s: bersarapan dengan Tiramisu..hehehehe..erkk..kenyang..=)

16 comments:

kiF_LiLy said...

rasberry cheese...terbaik wooookkk !!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

suke yg coklat indulgance..

zulayha aziz said...

nak sikit...!

puteri ain said...

sedapppnyaaa .. nak . hehe

HaNa Hani said...

lamenye xmkn kek...
wat org kempunan jeee neyh
^_^

Cik Yatt said...

kiF_LiLy>>

tak sedap..la..ahaha

Cik Yatt said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) >>


hah..! yg tu la ceklet2 yg pahit2 tu..tak mant la

Cik Yatt said...

zulayha aziz>>

habes dah la..heehe

Cik Yatt said...

puteri ain>>

bole2..pi beli kat secret recipe..ngee

Cik Yatt said...

HaNa Hani>>

pi beli la dek..heee

addin said...

alai kak yat bru nk makan ke..sy ngn adk angkt akk yg se sem ngn akk da puas melantak ary rabu ri tu..butterscotch n strabery choclate.hehe

man yusoef said...

bukan nak kasi aku sikit kan....huhu

Qaseh dalia adelia said...

xnmpak kita kat sebelah dpt makan kek kan ..sob2x

Cik Yatt said...

addin>>

yeke..bkan nak blanje..:P

Cik Yatt said...

man yusoef >>

bagi ko..tak ckup nnt aku nak mkn..haha

Cik Yatt said...

Qaseh dalia adelia>

nmpk time tu akak nganh dating..tak nak kco..hee