Sunday, April 24, 2011

FB buat aku nak nangis..huhu


wah..serius sangat kecewe ni..nak nangis laju-laju rasanya..huwaaa...sampai hati FB buat aku camni..nak tahu apa yang FB buat kat aku? korang pernah tak mengalami situasi dimana, ada orang post something at wall korang, pastu benda yang di post tu tetibe hilang, walhal korang tak delete..orang yang post tu pon tak delete..sebab yang boleh delete post tu just tuan punya FB dan tukang post tukan? mungkin melainkan FB kite di hack? tpi aku yakin FB aku takde sape-sape hack..dan sekarang benda ni berlaku dekat aku, kenapa mesti berlaku dekat aku?? huwaa..tak boleh terima..dah la aku suka gile kat benda yang di post tu..benci..benci..benci..tak nak kawan dengan FB dah..!



8 comments:

SYUHADA said...

ko biaq bona xmo kak fb dah..mende yang ilang tuh???

Cik Yatt said...

heee..takde la smpai tak bkak..majuk kejup je..something yg so sweet....! =)

::FAIZ FARISH:: said...

aku x brapa gemarkan Fb, sbb aku dpt masalah ngan fb

APi said...

keh keh keh..
selalu jek kena..
tapi jap2 lagi bukak blik ade la tu..

misz fae said...

blogwalking!;)

meh singgah blog fae:

http://fzhjmldn.blogspot.com/

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

yeke..ptut la tak nmpk fb ko..

Cik Yatt said...

APi>>

kali ni memg dah xde langsung kot..huhu ="(

Cik Yatt said...

misz fae>>

alrite..