Thursday, April 28, 2011

Seronok betul dapat mandi hujan.

semalam petang hujan lebat gile, tapi time tu aku masih kat kelas lagi sebab member aku ada buat presentation, after habis kelas aku dengan ahli jawatan kuasa PERSIS ada perjumpaan sekejap untuk membincangkan aktiviti yang akan kami buat untuk sem depan..dah selesai kitorang pun balik, keluar je dari kelas gelap je keadaan rupanya hujan lagi.. aku ingatkan dah berhenti..so ape lagi, kenalah jugak redahkan..ape lagi sambil menyelam minum air lakan..kitorang main hujan...haha, seronok kot dah lama tak main..dulu masa kecik-kecik selalu lak gak, tu pun senyap-senyap nanti kene marah dengan ibu..tapi die tahu jugak sebab balik-balik rumah, basah je baju..haha..dengar jelah die bebel janji dapat seronok mandi hujan, time ni aku berpakat dengan anak buah aku..nakalkan???..sekarang dah besar nak main hujan tetiba tu macam pelik kot, so gunalah alasan xde payung bila balik dari kelas (walaupun aisyah bawak payung) hahaha..

bajet sejuk je semua, walhal tak pun..

p/s: kredit tok akak 1st cafe tlung tangkapkan pic ktorang..hehe

13 comments:

nub said...

laa ni tiap2 hari hujan. hahaha

efa said...

tak suka mandi hujan sb cepat kena selsema huhu

mr.syazwan said...

tau xpe la ni ujan ja..

jgn mandi ujan nnt demam

=_=

::FAIZ FARISH:: said...

aku teringin mandi ujan ala2 filem Hindustan

HazHand said...

ni sjuk tipu2 nih..hahaha
xbasah pon..lalalla

cikaisya said...

yeahh. sangat best !! len kali kite main hujan lg eh? heheh ;DD

muhamad hanif said...

kang demam salah kan hujan pulak..wahwah~

Cik Yatt said...

nub>>

hari-hari hujan best la..sjuk..tpi nk jln sush..

Cik Yatt said...

efa>>

yeke..ala, jngn la selalu..best tau..hee

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

skarang msim hujan..
tak selalu, tu pon tanpe sngaje la bro..

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

haha..ko memg..

Cik Yatt said...

HazHand>>

haha..memg la..bkan sejuk sngt pon..
oit bsah la..alaa..kemre hp ak tak hebat cam dslr ko..

Cik Yatt said...

cikaisya>>

hahaha..boleh2..lepas final..klu dmam dok rmh..hekhek