Tuesday, February 8, 2011

Tertanya-tanya.

(diambil ketika balik dari kelas petang)

Hari ni kelas aku dua jew, pagi satu petang satu..sem ni jadual aku memang sangat sempoi..haha..suke kot, tapi kadang-kadang boring gak..sebab selang masa antara satu kelas dengan kelas yang lain terlalu jauh..lagi best bile pagi penuh kelas petang takde..haha, melampau..apa-apa pun aku memang suka pergi kelas..sekarang kolej aku budak degree dengan diploma tengah exam..so terasa lapang je kolej macam takde orang, seronok..tapi yang tak berapa nak best bile kelas banyak kunci, petang tadi melilau cari kelas kosong..harap-harap esok tak la macam hari ni..huhu..

sebenarnye yang aku nak cerita sekarang bukan la pasal aku cari kelas petang tadi, sebab takde kaitan dengan tajuk entry aku ponkan..okey benda yang membuatkan aku tertanya-tanya adalah..aku ada sorang kawan laki ni..ulang lagi sekali kawan..lama gak la kitorang kenal, dan agak mesra, tapi..sejak akhir-akhir ni pelik je die ni..suka sangat nak merajuk dengan aku, bile aku tanya die kata takde pape, bila aku tanye lagi die kata aku ada something, dulu aku tak macam ni..bila aku minta penjelasan die cakap camtu, dia kata takde pape die yang terlebih anggap ish aku tak paham la..aku rasa aku layan die same je macam sebelum2 ni..atau pon maybe aku ada salah kot..tapi die kata aku takde wat salah pape pun dekat die..adoyy, semua kata-kata die memang aku tak paham dan membuatkan aku tertanya-tanya..ke aku yang loading??? tak paham apa yang die nak maksudkan?? korang ada penjelasan tak tentang hal ni??? boleh tolong aku??.. huhu..semua apa yang die cakap memang sangat-sangat membuatkan aku tertanya-tanya..hmmm....


13 comments:

mr.syazwan said...

senang je

cuba belanja mkn konpem lepas tu

dia kata ada2kan lagi

hahahah

::FAIZ FARISH:: said...

haha komen wan...


maybe dia suka ko kot... hehe

Liquid said...

dia nk perhatian lebih dr awk kot hee =)

cik yatt said...

mr.syazwan>> haha..cdangan tu klu ak wat hbes la....

cik yatt said...

::FAIZ FARISH::

yeke mcam tu?? takkan la..lelaki ni sukar di fahami la..hhuuhu

cik yatt said...

Liquid>> ye? mcam da bagi lbey je..haha

SYUHADA said...

yatt...sapo tue??????
papepon anda telah di tag..mai2..
http://sweetsour91.blogspot.com/2011/02/1st-time-join-contest.html

soffea said...

betul. betul. die nak perhatian lebih kot. pelik gak kan? hehe.

Nobita Sensei said...

tidak syak lagi, dia datang bulan.

cik yatt said...

SYUHADA>> hahaha..ad la org tu..alrite tQ

cik yatt said...

soffea>> mybe la..huhu..memg plek.deh..

cik yatt said...

Nobita Sensei>> banyak la..kan die lelaki..atoyy

teen_yali said...

hmmmmmmmmmmmm...? (sambil garu dagu yg tk gatal)saya pun tertanyer2.........