Saturday, January 8, 2011

Sudah Selesai Exam!

Sudah selama seminggu aku bersengkang mata untuk mentelaah buku akhirnya tamat juga saat-saat yang menggentirkan itu..hahaha..setelah hari-hari yang aku lalui dengan penuh ranjau dan lecak-lecak tanah yang mengotorkan kasut puteh aku, argh!! tension, untuk pergi ke kelas, dan akhirnya aku berjaya ke final dengan bangganya..hahaha( gelak besar )..so perkara yang aku nak lakukan selepas exam adalah, semestinya la untuk merehatkan otak..jum sama-sama kita merehatkan otak..penuhi cuti sem aku selama, dua minggu aku dengan sebaiknya..hihi..apa aku nak buat dengan cuti aku yer? terasa nak pergi melancong la pulak, tapi xde siape nak teman lak..huhu..apa nak buat ek??yang paling penting 9.januari nanti aku nak tengok AJL..live.wee~~

semasa exam

selepas exam tamat( licin)

sangat tak sabar nak tengok my bro perform =)

p/s:ROCK!!!!

4 comments:

nub said...

hahha..kaw2 kosong pas abeh xam tu..itu yg kita mauu!!

hahah

cik yatt said...

hahahaha..mestilah kena kasi licin..baru la namanye habes exam..

SYUHADA said...

esok result!!!! huhuhu

cik yatt said...

syu>> semoga dapt yang terbaik!