Monday, January 10, 2011

Gembira dan Teruja!

Apakah yang membuatkan aku gembira dan teruja?? ahaa..semestinya ialah.Anugerah Juara Lagu yang ke 25..yang membuatkan aku bertambah teruja sebab kali ni aku tengok secara live, bukan kat tv tapi dekat konsert dorang..gile gempak la..teruja nak tengok Faizal Tahir aku..sumpah time die nyanyi aku yang paling bersemangat..sangat terbaiklah Faizal Tahir punya persembahan sehinggakan beliau dapat persembahan terbaik..tahniah2..hehe..sangat gembira..tapi serius sangat kecewe dengan keputusan pemenang juara lagu, sebab bagi aku tak best sangat pun, lagu lain yang layak sebenarnya..time pengumuman ana raffali menang AJL ramai gila penonton keluar dari dewan, sebab aku rasa dorang pon sama macam aku tak berapa setuju dengan keputusankan..tapi nak buat macam manakan, para juri yang tentukan segalanya, dorang yang ada sebab kenapa ana raffali menang tahun ni..so terimalah dengan hati yang terbuka tahun ni rezeki ana raffali menang AjL 25..btw..tahniah untuk ana raffali..

ramai gila ar orang

Selamat Malam Sayang~~

Hanyut bersama Faizal Tahir..hehe


komen aku tentang lagu malam AJL 25:

1.Cinta Sempurna- Yuna
okey serius sangat best, yuna bawak lagu ni dengan sempurna.

2.Berlari -Tomok
hebatlah tomok menari, membuatkan aku tak berkelip..haha

3.Pelita-Api
gandingan yang baik antara Lan dengan Noh..vocal Lan tak payah cakap la bagusnyakan..

4.Kebahagiaan dalam perpisahan-shahir
kenapa macam boring jew?ntah la..huhu..Shahir kene tampar? OMG!

5.Drama King-Meet Uncle Hussain
erm..tak tahu nak komen apa, tapi suara Black memang bagus

6.Noktah Cinta-Hafiz
boring sikit kot, sebab hafiz sorang2 jew..tapi serius terkejut time Hafiz jatuh tu..

7.Tolong Ingatkan Aku-Ana Raffali
disebabkan banyak nyanyi dalam kurungan, membuatkan aku ngatuk..huhu

8.Selamat Malam-Faizal Tahir
Oh my bro! kau sentiasa terbaiklah..terasa nak naik pentas nyanyi sama2 lak..hihi

9.Ku ada kamu-adira
adira nampak sangat shomell dengan potongan rambut baru..like a princess

10.Extravaganza-Bunkface
aku tak minat bunkface, so layan tak layan je..papepun, Sam sangat bersemangat

11.Sofea Jane-Black
aku suka langsir2 yang Black gunakan..cam cerita dongeng lak..hehe

12.Hanyut-Faizal Tahir
lagi sekali Faizal nyanyi, okey dia main berenang2 lagi..owh, nasib kamu tak lemas lagi..menangislah aku..huhu..pape pun persembahan yang sangat hebat!!!!

13.Jahat-stacy
macam biasa stacy kalau menari memang hebat..

14.Mencari Konklusi-Hujan
banyak main dengan api persembahan dorang, tapi suka rambut baru noh..;)

apa-apa pun tahniahlah untuk semua pemenang..kite jumpa lagi AJL 26 eh..insyaAllah..

p/s: jumpa AShraf Muslim.sumpah sangat hensem, tinggi.owh lelaki idaman malaya

6 comments:

nub said...

woaahhh syok2!!

SYUHADA said...

waaaaa =)

CekLa said...

bestnya dapat tgk ajl live!

cik yatt said...

nub>> memang syok gile la...hehehehe

cik yatt said...

syu>> heeee~~

cik yatt said...

cekla>> best sangat...dapat tengok faizal tahir! wah..hihi