Tuesday, December 14, 2010

Dianugerah Award lagi..hehe

okey kali ni aku dapat award dari cik ayu pulak, sahabat-sahabat belog aku..hehe..suke, korag dah follow blog cik ayu lom? kalau belum apa lagi cepat-cepat la pergi follow ye..okey sekarang jum jawab solan pulak..

Belog CIK AYU di mata aku
aku suka yang glitter at blog die, sebab bling2..hehe..chantek2, mata aku pon naik bling2 gak..haha


kenapa aku buat style belog aku begini rupa
semestinya jawapan yang korang sendiri boleh jawabkan, tentu la sebab aku suka, kalau tak suka takkan la nak wat begini rupa betul tak??haha


sape yang aku nak kasi anugerah ini


p/s : credit tok cik bulat =)

3 comments:

ayu said...

hehehehhe..bling2 sgt eh

nurul said...

hihi..biasa jew..okey je nurul tngok..bese la gegurl..;)

Sae said...

follow kamu....~ http://sipenyapuburuk.blogspot.com/