Saturday, December 11, 2010

Boring Lagi?

okey fine! setiap hujung minggu aku duduk kolej nie, perkara yang sama berlaku..iaitu, BORING..kalau rumah aku dekat, tiap hujung minggu konfrem aku balek rumah, nie rumah aku agak jauh..letih aku nak duduk dalam ktm tu lama-lama..tapi kalau naek kereta, kejap jew da sampai..haish, bile la nak ada kete sendiri ni..kalau tak dah ada, tapi....hmm..bawak kereta pi kolej memang best, boring jew dok dalam kolej ni boleh la keluar merendek mana-mana..keluar makan kew..sebenarnya dah boring dengan makanan-makanan at cafe kolej nie, tapi kalau dah lapar telan jela an..haha..yang paling boring tambah naik menyampah dengan makcik endon yang muka die memang nak mintak penampar sulong aku, amboi3, dengan budak laki bapak lah lemah lembut kalau bercakap, tapi dengan budak perempuan, pandang pon nak tak nak..yang paling aku sakit hati, elok2 ktorang dah tempah dulu tapi die bagi lak orang lain dulu, budak laki pulak tu..memang nak kene penyepak sulong aku sekali kot..huhu..adoyy, nasib la aku tengah lapar, kene la bersabar sikit..nak mintak tambah ayam pun die boleh cakap macam ni "kalau tambah ayam 5 ringgit" dengan nada macam kitorang tak mampu nak bayar..ewah3 mulut, kau ingat aku tak mampu nak bayar lak, aku beli kedai kau tau la..pastu pecat kau..ahahahah..padan muka..da la duduk Malaysia aku, boleh pulak kau nak kerek2 kat sini an..sedar la wahai manusia..di mana bumi di pijak di situ langit dijunjung..eceh..k lah malas nak membebel panjang wat panas hati..walhal dalam otak tengah berfikir ape yang aku nak buat esok ni?? adooyyy...

2 comments:

*Fawa* said...

dah lame tak blogwalking...singgah yea...x moh bosan2 k..

nurul said...

tu la lame nmpk fawa..okey xbohsan2 da,,;)