Tuesday, April 28, 2015

Nak Konvo Dah!

Assalamualaikum.

hari ni aku dapat tahu yang senarai nama konvo dah keluar. alhamdulillah batch aku dapat naik pentas tahun ni. risau gak sebab ada yang nama lambat di masukkan. so macam kena tunggu lagi lama nak konvo.

habis je praktikal ritu macam super xcited nak konvo, tetiba hari ni nama dah keluar rasa macam. hilang feeling, kah! nape tah. banyak hal kot sebenarnya. huhu.

nama aku atas sekali. he. sebab aku antara orang terawal yang daftar untuk degree. ni nama budak-budak kelas aku yang batch aku, dua orang takde nama si kembar. ada problem dengan pengurusan la tu kot. beselah pengurusan memang selalu buat hal.

tahniah korang untuk ijazah sarjana muda komunikasi penyiaran ni. semoga terus berjaya dunia dan akhirat.

untuk yang wajib datang konvo aku sorang je, yang lain harus! kalau yang wajib tu tak datang aku mogok sebulan, dua bulan, tiga bulan, dan seterusnya.

4 comments:

cik violet said...

Tahniah. dan selamat berkonvo :)

wahida said...

alhamdulillah...selamat berkonvo dear!!

SAMIQA ♥ said...

Tahniah akkk... seronoknya tgok kawan bloh happy..

tak sabar rasanya nak konvojugak.. :)

INTAN PASTORE said...

Tahniah adikku!! yeayyyy nt kakakmu bg bunga okayyy... hiks...