Friday, June 6, 2014

Testimoni B'Vite : Boleh Blah Kau Wahai Jerawat

Assalamualaikum..

hai korang entry kali ni aku nak cerita pasal produk B'vite yang aku ada cerita dekat entry ni.. B'VITE .. 
sila klik kalau nak tahu lebih details pasal b'vite ni keh.. 

okey ni aku nak cite ni apa perubahan yang aku dapat bila aku ambil b'vite ni lebih kurang sebulan.. aku sebenarnya macam tak sangka sebab badan aku ni jenis yang degil sikit nak terima tindak balas dengan apa suppliment yang aku makan.. tapi dengan b'vite ada jugak tindak balas walaupun tak banyak so kira okey lakan? lagi pun aku makan baru je nak sebulankan..

oke apa yang aku nampak perubahannya adalah,  pertama paling penting jerawat kat muka malu-malu nak tumbuh gitew.. haha.. aku kalau jerawat dia suka sikit menyinggah kat dahi, kalau aku stress tambah nak datang bulan makin menggedik-gedik dia nak tumbuh.. ni kalau naik jerawat dia kejap je lepak, lepass tu da blah dah.. haha..maksud aku dia cepat kecut la.. hee

lepas tu, aku ni jenis kulit kering so bila ambil B'vite ni nampak la kurang sikit keringnya kalau pakai bedak tu elok je rasa.. cuba bayangkan makan berbulan-bulan.. gebus gebas agaknya muka aku..hee.. dan.. dan yang lagi satu yang aku perasan bila aku makan b'vite nikan.. selera makan aku macam berkurang, haha macam pelikkan sebab b'vite ni bukan untuk kurus..

aku makan sikit je cepat je kenyangnya.. bonus betul.. haha.. aku timbang kurang 2kg kot!! aku nilah dah la berat tak normal, kurang berat lepas tu makin kurang lagi berat..kah.. tapi aku suka bila berat turun..hehe.. ni aku balik kolej, kawan-kawan semua dok sebuk cakap aku makin kurus.. suka i tau.. haha.. siap kata dah nampak aku macam melayang-layang.. over tau.. haha



nak kata makin putih tu tak la kot.. aku ni anak jawa.. kulit warna kulit orang jawa gitew la jugak kalernya.. maybe kene makan lama sikit mahu kot putih.. hehe.. tapi jerawat dah blah dari muka aku tu aku rasa dah okey sangat dah.. dapat aku pakai bedak elok-elok je..


gambar atas ni sebelum.. tengok dahi aku.. jerawat kemain tau.. geram je rasa.. aku ni jenis tak reti duduk diam tangannya pastu main kopek-kopek habis luka2..


okey yang ni gambar yang paling latest.. gambar aku nak balik kolej.. nampakkan kurang dah jerawat kat dahi tu.. haa.. hehe.. abaikan ye belakang kereta yang bersepah tu, maklumlah barang banyak nak bukak sem katanya..hehe..gambar dedua memang takde filter okey.. tak main la edit-edit.. hee.. so kalau korang nak baca testimoni dari blog lain korang boleh singgah SINI.. SINI.. SINI.. SINI..SINI..

so abang-abang, kakak-kakak.. meh la cuba b'vite ni keh.. mana tahu sesuai dengan korang.. harga pun murah je.. yang penting minum air  masak banyak.. banyak.. banyak.. okke.. :)


harga rm 33 (WM) & rm39 (EM)

ingat nak details lebih pasal b'vite ni klik link kat entry lama keh.. mmuah~


6 comments:

sufi said...

Nak gaklah berb'vite, muke iteew peno jerawat.. ;( ahaa..

Cik Yatt said...

gedik.. muka u flawless tau.

sufi said...

Camera lah tipu jd flawless, padahal black mate.. Chaya xpantul pn..haha

Cik Yatt said...

haha.. eleh i tngok pakai mata i tau.. so btul la flawless

Scha Nazri said...

Wahh, berkurangg! Sukaaa B'vite!

SAMIQA ♥ said...

Waa.. nanti Nurrul nak try lah kak.. sbb muka nie makin hari tanpa segan silu cik jerawat singgah.. sedih.. :(